1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Γιατί λήγει συνήθως μια σχέση με το κάθε ζώδιο;


Πολλές σχέσεις τελειώνουν επειδή έκαναν τον κύκλο τους, επειδή οι σύντροφοι βαρέθηκαν ή ένιωσαν ότι δεν βρίσκουν πλέον αυτό που έβρισκαν παλιά. Άλλες τελειώνουν επειδή ένας (ή και οι δύο) τα έκαναν μεγαλοπρεπώς σκ#τά. Όχι ότι και οι πρώτες περιπτώσεις δεν μπορούν να καταλήξουν έτσι, φυσικά.

Σε αυτό το κείμενο θα πιάσουμε ένα-ένα τα ζώδια και αυτά τα χειρότερα δυνατά σενάρια. Πλάκα θα ‘χει.

Κριός
Η σχέση θα τελειώσει επειδή στην πραγματικότητα δεν ήθελες σχέση. Και αυτό το συνειδητοποίησες κάποια στιγμή που ήταν σίγουρα πολύ αργά (π.χ. είχες ήδη ανταλάξει λόγια αιώνιας αγάπης πάνω στη τρέλα σου) και… δεν σε ένοιαξε και τόσο. Οπότε συνέχισες να φέρεσαι σαν να μην νοιάζεσαι, στην προσπάθειά σου να μην χαλάσεις το καλό προφίλ σου (τα λόγια αγάπης), καταλήγοντας να το χαλάς ακόμα χειρότερα. Το πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό εξαρτάται από το πόσο αντέχει το άλλο άτομο, ή πόσο γρήγορα βαριέσαι εσύ. Σε κάθε περίπτωση, να περιμένεις μεγάλο καυγά.

Ταύρος
Στις κανονικές σου σχέσεις, έχεις την τάση να είσαι απ’ τους ανθρώπους που χωρίζουν φιλικά και πολιτισμένα. Αυτό όμως συμβαίνει αν μπεις στην διαδικασία να κάνεις σχέση, κι αυτό δεν είναι εύκολο πράγμα. Αυτό που συμβαίνει πιο συχνά είναι ότι το άλλο άτομο χάνει την υπομονή του να πηγαίνει από το ένα τεστ στο άλλο μέχρι να σε πείσει ότι είναι ο Ένας και Μοναδικός, ξεσπάει όλα τα νεύρα που μαζεύει πάνω σου και φεύγει βροντώντας την πόρτα.

Δίδυμοι
Σου πήρε πολύ καιρό να αποφασίσεις αν η μονογαμική φάση είναι για εσένα. Εναλλακτικά, αν είσαι πιο κοντά στο πνεύμα των καιρών, είπες να δοκιμάσεις κάτι πιο πολυγαμικό – το αν ενημέρωσες το άλλο άτομο ή όχι για αυτή την απόφαση στη σχέση σας εξαρτάται από το άτομο, δεν είναι τόσο θέμα ζωδίου. Αυτό που είναι θέμα ζωδίου είναι η αδυναμία σου να διαχειριστείς μία κατάσταση χωρίς να κολλάς σε κάθε πιθανή απόφαση. Αλήθεια περίμενες αυτό να δούλευε βάζοντας περισσότερα άτομα στο μιξ; Που σημαίνει ότι πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά, όσα πράγματα μπορεί να περιλαμβάνουν έξτρα άτομα στη σχέση, μάλλον θα πάνε.

Καρκίνος
Οι χειρότερες σχέσεις ενός Καρκίνου τελειώνουν με την συνειδητοποίηση ότι αυτό δεν ήταν σχέση, αυτό ήταν ένα ακόμα κεφάλαιο στο ʺΤα ψέματα που λέμε στον εαυτό μαςʺ. Όχι ότι το βιβλίο είναι αποκλειστικότητα του Καρκίνου, όλα τα ζώδια συμμετέχουν. Αλλά του Καρκίνου το κεφάλαιο είναι ομολογουμένως μεγάλο.

Λέων
Αρνείσαι να αφήσεις τα πράγματα να τελειώσουν επειδή δεν αντέχεις τα υπονοούμενα που αφήνει αυτό για εσένα. Τι εννοείς δεν δούλεψε η σχέση; Τι εννοείς πρέπει να μιλήσουμε για λάθη που έγιναν; Πράγμα που σημαίνει ότι μαζεύονται κι άλλα λάθη για να μην συζητηθούν, μέχρι που κάποια στιγμή η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Οι σχέσεις των Λεόντων δύσκολα τελειώνουν αν δεν φτάσουν στο απροχώρητο.

Παρθένος
Οι Παρθένοι σιχαίνονται την αλλαγή, ειδικά αν αυτή η αλλαγή είναι ένας σύντροφος που φαίνεται να απομακρύνεται ή να ψυχραίνεται, να μην είναι πλέον τόσο μέσα στη σχέση. Αυτή η αλλαγή μπορεί να αναγκάσει τους Παρθένους να γίνουν πιο επιθετικά κτητικοί από ποτέ. Η αλλαγή θα περάσει πάνω απ’ το πτώμα τους.

Ζυγός
Μερικές φορές, οι Ζυγοί μπορεί να μπουν σε μια σχέση με άτομα που δεν ένιωθαν και τόση έλξη πέρα από την σωματική. Η έλλειψη πνευματικής έλξης θα οδηγήσει τους Ζυγούς να μην φέρονται σαν τον εαυτό τους, προσπαθώντας να καλύψουν το κενό που πιστεύουν ότι έχουν δημιουργήσει. Πόσο καιρό να κρατήσει αυτό;

Σκορπιός
Τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν πάρα πολύ γρήγορα σε μια σχέση με Σκορπιό, επειδή στο μυαλό του αυτό το ζώδιο είναι πάντα πέντε βήματα μπροστά. Βάλε στην ιστορία και το ότι οι Σκορπιοί είναι από τους πιο σεξουαλικούς ανθρώπους που θα γνωρίσεις, και έχεις σίγουρο το να δημιουργηθεί έντονο δέσιμο, πολύ γρήγορα. Και μετά βάλε έξτρα παράγοντα τα παρανοϊκά σενάρια που κάνουν οι Σκορπιοί, και διάλεξε κακό αποτέλεσμα (από τα χιλιάδες) αυτής της ιστορίας.

Τοξότης
Αυτό το ζώδιο νιώθει να πγίνεται πολύ εύκολα. Όσο εύκολα το ‘χει να σηκωθεί να φύγει ένα ταξίδι. Κλασική περίπτωση, λοιπόν, ανθρώπων που έφυγαν για τσιγάρα και δεν γύρισαν ποτέ. Εναλλακτικά, θα τους βγουν τάσεις φυγής όσο προσπαθούν να καταπιέσουν το πόσο πνιγμένοι νιώθουν. Εκεί μπορεί ν’ αρχίσουμε να μιλάμε και για κέρατο.

Αιγόκερως
Το πρόβλημα που εμφανίζεται σε κάθε πλευρά της κοινωνικής ζωής του Αιγόκερου είναι και αυτό που του χαλάει τις ερωτικές του σχέσεις: Δεν έχει ποτέ χρόνο. Και του αρέσει να μην έχει χρόνο, του αρέσει να δουλεύει σαν το σκυλί, μα πάνω απ’ όλα του αρέσει να νιώθει ότι οι άνθρωποι γύρω του θαυμάζουν πόσο δουλευταράς είναι. Μόνο που αν μένουν σε αυτό, με μηδέν πιο εσωτερική επικοινωνία, δεν το λες και σχέση.

Υδροχόος
Σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, εσείς περνούσατε όλη την ώρα μαζί… και μαζί με άλλους. Έξοδοι, παρέες, γκαλερί, κάμπινγκ… μέχρι που κάποια στιγμή συνειδητοποιήσατε ότι είστε σε σχέση αρκετό καιρό και δεν γνωρίζετε πολλά ο ένας για τον άλλο. Αυτή είναι η πρώτη δοκιμασία που μπορεί να χωρίσετε δραματικά. Αν το ξεπεράσετε, αρχίζει η δεύτερη δοκιμασία, που ονομάζεται ʺΜάθε να ζεις με έναν Υδροχόοʺ.

Ιχθείς
Το πρόβλημα με τους Ιχθείς είναι ότι δεν χρειάζονται σύντροφο, αλλά έναν άνθρωπο που διαβάζει την σκέψη – όχι την αύρα, η αύρα τους διαβάζεται πανεύκολα και μόνιμα ως ʺασαφώς θλιμμένηʺ. Το οποίο μπορεί να είναι και αισθητική επιλογή, αλλά και πάλι δεν θα σου το πούνε. Πόσο καιρό να αντέξεις, ο άνθρωπος;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα