1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Αυτή η μια λέξη που πρέπει να λες συχνότερα για να σώσεις τη σχέση σου!


Όσο περνάνε τα χρόνια σε μια σχέση τόσο πιο άνετα αρχίζουμε να νιώθουμε με τον σύντροφό μας. Έτσι εύκολα μπορείς να φτάσεις σε ένα σημείο που πλέον τον βλέπεις ελάχιστα, το σεξ μπορεί να είναι ελάχιστο ή ανύπαρκτο και οι alone moments μηδαμινές.

Τι φταίει για αυτό; Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα σχέσεων όταν τα ζευγάρια αρχίζουν να λένε μεταξύ τους πολύ συχνά τη λέξη «όχι» τότε κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά στην επικοινωνία μεταξύ τους. Για ποιο λόγο όμως αρχίζεις να λες περισσότερα «όχι» στον καλό σου; Επειδή λες περισσότερα «ναι» στους γύρω σου, είτε αυτοί είναι οι φίλοι σου, τα παιδιά σου, οι γείτονες ή οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τον αγαπημένο σου.

Η λύση

Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα ζευγάρια πρέπει να έχουν ως προτεραιότητα ο ένας των άλλων και να λένε πιο συχνά τη λέξη «ναι» μεταξύ τους. Θέλεις να κάνουμε σεξ; ΝΑΙ! Θέλεις να βγούμε μόνοι μας; ΝΑΙ! Θέλεις να πάμε ένα ταξίδι; ΝΑΙ! Το ναι πρέπει να είναι η αγαπημένη σας λέξη και να λέτε όχι μόνο όταν αυτό πρόκειται να κάνει καλό στη σχέση σας.

Έχοντας στο μυαλό σας τον σύντροφό σας, όταν οι γύρω σας προσπαθούν να σας δελεάσουν με άλλους είδους προτάσεις θα ξέρετε τι να απαντήσετε. Φυσικά δεν εννοούμε να μην υπάρχει ισορροπία στη σχέση και να καταλήξετε να είστε κάθε μέρα όλη μέρα με τον αγαπημένο σας. Αλλά καλό είναι να αρχίσετε να προσέχετε λίγο παραπάνω πού λέτε ναι και πού όχι και να έχετε στο μυαλό σας πως όσο τα χρόνια περνάνε καλό είναι να βάζετε τις σωστές προτεραιότητες στη ζωή σας για να μπορείτε να νιώθετε πιο πλήρεις και ευτυχισμένες.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτη έρευνα αποκαλύπτει πως τα ξεχωριστά κρεβάτια στα ζευγάρια…φέρνουν την ευτυχία!

7 χαρακτηριστικά των γυναικών που λατρεύουν οι άντρες!

9 άντρες αποκαλύπτουν με ειλικρίνεια ποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μιας γυναίκας προσέχουν




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα