1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

SINGLES | Μήπως να της μιλήσεις;

Υπάρχουν οι γυναίκες που θα σε κοιτάξουν με λάγνο βλέμμα και είναι φως-φανάρι ότι θέλουν να τους μιλήσεις και υπάρχουν και εκείνες που αναρωτιέσαι αν λένε από μέσα τους «γιατί με κοιτάει τώρα αυτός; Ιου». Χαλάρωσε, αν ήταν το δεύτερο θα συνοδευόταν με μειδίαμα στα χείλη ή σαρδόνιο χαμόγελο, όχι με ένα σκέτο βλέμμα.

*Θα σου χαμογελάσουν και τέρμα

Αν καταλάβεις ότι σε κοιτάει, θα σου κάνει για λίγο eye contact, ίσως και να χαμογελάσει και τέρμα αυτό ήταν. Ακόμα πιο τρανταχτό σημάδι είναι όταν το κάνει αυτό ενώ κάθεται με μία φίλη της ή ενώ δουλεύει στο λάπτοπ της.

*Αστραπιαίες ματιές

Ενώ εσύ συζητάς με τον φίλο σου για το πώς θα πας να της μιλήσεις εκείνη έχει τσεκάρει αν ακόμη κι αν έχεις περιποιημένα νύχια. Μόλις ο φίλος σου πει ψιθυριστά ότι σε κοιτάει, εκείνη θα γυρίσει το βλέμμα της και θα κάνει την Κινέζα.

*Η θέση μετράει

Η γυναίκα που θέλει να σε κοζάρει θα αρχίσει να σε προσεγγίζει περιμετρικά της περιοχής σου. Αρχικά, θα επιλέξει να καθίσει σε ένα σημείο από το οποίο μπορεί να σε κοιτάξει χωρίς να την πιάσει το αυχενικό της. Αν είναι τολμηρή, θα περάσει από μπροστά σου για να παραγγείλει από το μπαρ. Ενώ υπάρχει σερβιτόρα.

*Οι φίλες τους είναι πάντα εκεί γι’ αυτές

Δε θέλει να καταλάβεις ότι σε τσεκάρει, οπότε λέει στη φίλη της να της πιάσει την κουβέντα, για να νομίζεις εσύ ότι κοιτάει στο υπερπέραν. Το έχεις δει στις ταινίες και λες «μπα, αποκλείεται να το κάνουν οι γυναίκες αυτό», αλλά είναι πολλές που το κάνουν.

*Θυμάται διάφορες λεπτομέρειες

Μιλούσατε περί ανέμων και υδάτων πριν από δύο-τρεις εβδομάδες, και ενώ εσύ δε θυμάσαι τι της έλεγες εκείνη τα θυμάται λέξη-λέξη. Πχ: «Θυμάσαι που μου έλεγες ότι κωδικούς από το Netflix; Τι έκανες τελικά;» κι εσύ δε θυμάσαι αν έχασες ποτέ τους κωδικούς του Netflix.

*Αντιλαμβάνεται τις αλλαγές που έχεις κάνει

Μπορεί να είναι μια κοπέλα από τον επάνω όροφο που συναντάς στις σκάλες τα πρωινά. Αν πιάνετε πού και πού ψιλή κουβεντούλα και καταλαβαίνει ότι έχεις αλλάξει τον τρόπο που φτιάχνεις τα μαλλιά σου, αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

*Βλέπει τι κάνεις στα σόσιαλ και σχολιάζει κιόλας

Αν πατάει like συχνά στις δημοσιεύσεις σου, σχολιάζει θετικά από κάτω (ή και αρνητικά, αρκεί να μη σε βρίζει), τότε αυτό είναι ένα μικρό σημάδι ότι σε έχει βάλει στο μάτι. Πρόσεξε όμως, αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα. Αν για παράδειγμα σε πετυχαίνει στις σκάλες και σχολιάζει τα μαλλιά σου, και μετά σχολιάσει και σε ποστ, εμείς τι να σχολιάσουμε;

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα