1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

H Georgina Rodríguez γίνεται το πρόσωπο της GUESS για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024


Η συλλογή της GUESS Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 είναι εδώ και μαζί της έρχεται μια συναρπαστική εποχή νέων εμπριμέ, πολυτελών υλικών και ιδιαίτερων λεπτομερειών. Οι ντίβες της δεκαετίας του ‘50 και η σύγχρονες τάσεις είναι τα κύρια στοιχεία της γυναικείας συλλογής GUESS. Τα εμπριμέ, τα φλοράλ και τα εντυπωσιακά χρώματα πρωταγωνιστούν ενώ το ύφασμα, το denim και οι πολυτελείς λεπτομέρειες συνενώνονται δημιουργώντας ένα αρμονικό καλειδοσκόπιο από κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γκαρνταρόμπα.

h-georgina-rodriguez-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%89%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-guess-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb0

Forever Yours

Σε αυτή τη νέα σεζόν επικρατούν οι κανόνες του ρομαντισμού, οι ανανεωμένες φόρμες και οι λεπτομέρειες. Στις εκλεπτυσμένες βραδινές εμφανίσεις πρωταγωνιστούν τα τολμηρά γραφικά, τα κεντημένα τζιν, οι oversized γραμμές, οι φιόγκοι, τα πλισέ και τα ανοίγματα. Η έμπνευση από τη δεκαετία του ’80 και την πανκ δημιουργεί μια γκαρνταρόμπα με άποψη.

h-georgina-rodriguez-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%89%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-guess-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bb2

Open Space

Το ρετρό συναντά το σύγχρονο κουλ. Τα εποχιακά πλεκτά διαθέτουν επίσης φλοράλ λεπτομέρειες και αποκλειστικά μοτίβα για εμφανίσεις με μοναδική γοητεία και χάρη. Τα ευκολοφόρετα αυτά σχέδια προσφέρονται σε μια δελεαστική παλέτα από ηλιόλουστα κίτρινα και πορτοκαλί, δροσερά πράσινα, ροζ και κλασικά ουδέτερα χρώματα, και  φοριούνται άνετα όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Under the Sun

Οι ζεστοί μήνες του καλοκαιριού είναι εδώ και μαζί τους έρχεται η νέα συλλογή Under the Sun με φωτεινά και δροσερά χρώματα που φέρνουν στο νου εικόνες από ξέγνοιαστες στιγμές, ειδυλλιακές παραλίες και κρυστάλλινες θάλασσες. Τα μακριά, χυτά φλοράλ σχέδια συνδυάζονται με πολυτελείς δαντέλες, για μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Κυριότερα στοιχεία της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024

Στα φορέματα, τα πιο αξιόλογα κομμάτια αυτή τη σεζόν περιλαμβάνουν το RON, το απόλυτο «denim μίνι φόρεμα» από ανάλαφρο ελαστικό denim ύφασμα, το νέο και ρομαντικό MARCELA από αέρινο denim ύφασμα με τις σαγηνευτικές λεπτομέρειες στον κορσέ του, την εφαρμοστή μέση και το μεταλλικό λογότυπο στις τιράντες, αλλά και το κλασικό εφαρμοστό φόρεμα CHLOE. Επίσης, κάνει την εμφάνισή του το λευκό denim, ενώ συνεχίζεται το άσβεστο πάθος της GUESS για τις ολόσωμες φόρμες.

Διαβάστε επίσης

Η ομορφιά της γυναικείας αλληλεγγύης μέσα από μία limited συλλογή

Η Ζιλιέτ Μπινός, είναι η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα