1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Aenaon°: Το premium ελληνικό skincare brand ανοίγει πανιά για Μύκονο


Η Aenaon° διευρύνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά, με πρώτο «σταθμό» το White & Grey στην καρδιά της Μυκόνου

Τhe Aenaon° Summer Glow: Ανακαλύψτε το premium ελληνικό skincare brand

Καλοκαίρι με την Aenaon°! Φέτος ανακαλύψτε το Aenaon° Summer Glow εφέ κατά τη διάρκεια των διακοπών σας σε destination hotels ανά την Ελλάδα. To premium ελληνικό skincare brand που δημιούργησε η Χημικός MSc Εύα Τσαντή, επεκτείνει την παρουσία του στην ελληνική αγορά μέσα από τη στρατηγική τοποθέτηση της σειράς προσώπου και σώματος σε κορυφαία ξενοδοχεία και resorts στα ελληνικά νησιά.

Τhe Aenaon° Summer Glow: Ανακαλύψτε το premium ελληνικό skincare brand

Πρώτος «σταθμός» η Μύκονος και το ξενοδοχείο White & Grey όπου θα γνωρίσετε τα bodycare προϊόντα του brand – ανάμεσά τους και την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Aenaon° Skin Renewal & Hydration Silky Smooth Body Cream για βελούδινη επιδερμίδα. Στη μπουτίκ του ξενοδοχείου White & Grey θα ανακαλύψετε επίσης τα πλούσια, πολυτελή ξηρά έλαια σώματος Crystal Reflection και Golden Reflection Mirage dOr καθώς και επιλεγμένους κωδικούς από τη σειρά περιποίησης προσώπου της Aenaon°.

Διαβάστε επίσης

Cardio για γυναίκες βάρη για άντρες;

Jelly sandals: Τα παπούτσια των ‘90s επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα