1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 λόγοι να αγαπήσεις έναν Υδροχόο


Περίεργοι. Άλιεν. Άτομα που ίσως μεγάλωσαν στο δάσος ως εκπαιδευόμενοι σαμάνοι, στη σπηλιά του Πλάτωνα ως κρυφοί πράκτορες. Διανοητές με κοινωνικές δεξιότητες Κρο-Μανιόν. Άνθρωποι που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά όχι τον εαυτό τους. Αν όλα αυτά σου ακούγονται σαν πιθανώς διασκεδαστική παρέα (ή κοινωνιολογική μελέτη, οι Υδροχόοι πάντα ψήνονται για τέτοια), τότε έχεις ήδη έναν λόγο να αγαπάς το τελευταίο και πιο παράξενο ζώδιο του αέρα.

Ακολουθούν άλλοι έξι.

*Πρόκειται για ανθρώπους που βάζουν την αίσθηση της ανεξαρτησίας τους πάνω απ’ όλα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται μπόλικο χρόνο με τον εαυτό τους και τις σκέψεις τους, αλλά επίσης ότι θα σου δώσουν την ίδια δυνατότητα μέσα σε μια σχέση. Τώρα αν αυτό θα το πουν φωναχτά ή θα θεωρήσουν ότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται… ναι, δεν ξέρουμε.

*Αυτό, βέβαια, συμβαίνει επειδή οι Υδροχόοι λατρεύουν την οικονομία στον λόγο, την θεωρούν ιδιαίτερα κουλ. Εκτός κι όταν αρχίζουν να μιλάνε για τα ενδιαφέροντά τους. Και έχουν αρκετά. Οπότε οι Υδροχόοι λατρεύουν την οικονομία στον λόγο θεωρητικά. Άρα είναι ο καλύτερος φίλος ενός καλού ακροατή. Plot twist, ετοιμάσου και για μπόλικα τέτοια μαζί τους.

*Μην ξεχνάς ότι είναι οι τύποι που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τον κόσμο για να μην αλλάξουν τον εαυτό τους, επειδή πιστεύουν ότι ο εαυτός τους έχει καλύτερες ιδέες. Συνεπώς όταν βρίσκεσαι δίπλα τους, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις το καλό παράδειγμα τηρώντας το μέτρο. Θα το εκτιμήσουν (και θα επηρεαστούν από αυτό) πολύ περισσότερο από το να τους πεις ευθέως τι κάνουν λάθος. Ασ’ τους να πιστεύουν ότι ήταν δική τους ιδέα και όλα θα πάνε καλά.

*Η αίσθηση του χιούμορ του μέσου Υδροχόου παίρνει πολύ καιρό για να αποκτήσει την τελική της μορφή – αν σταματήσει να είναι ποτέ ένα work in progress. Μερικά από τα πιο περίεργα πειράματα αυτού του ζωδίου συμβαίνουν στον τομέα του χιούμορ, οπότε ετοιμάσου για ένα πολυσυλλεκτικό μπαράζ αστείων. Και συγγνώμη που χρησιμοποιήσαμε την λέξη πολυσυλλεκτικός έξω από το φυσικό της περιβάλλον, δηλαδή κριτικές για άλμπουμ της Πρωτοψάλτη.

*Είναι άνθρωποι που λατρεύουν την ρουτίνα, επειδή προσφέρει μια δομή στη ζωή τους. Ταυτόχρονα μισούν την ρουτίνα επειδή περιορίζει το ελεύθερο πνεύμα τους. Η απάντηση βρίσκεται στη γκρίνια, καθώς και στο πόσο δημιουργικούς (βλ. μη ενοχλητικούς) τρόπους έχουν βρει για να την εκφράζουν. Αυτό πρέπει να είναι σημαντικό κριτήριο όταν ξεκινάς μια γνωριμία με Υδροχόο.

*Οι επικοινωνιακές τους δεξιότητες σίγουρα πάσχουν. Αλλά υπάρχει μέθοδος πίσω από την παράνοια. Συνεπώς, αν σου αρέσει να μαθαίνεις καινούριες γλώσσες, το να μάθεις τι θέλει να σου πει ένας Υδροχόος ανά πάσα στιγμή είναι η καλύτερη ευκαιρία. Αβαντάζ απέναντι στις κανονικές ξένες γλώσσες επειδή δεν υπάρχει γραμματική, και ευκαιρία για αυτοβελτίωση μαθαίνοντας να διαβάζεις καλύτερα τα συναισθήματα του άλλου. Τι περισσότερο μπορείς να ζητήσεις από μια ανθρώπινη, όχι άλιεν, αλλά ανθρώπινη σχέση; Και αν δεν είχε γίνει προφανές μέχρι τώρα, ο συντάκτης αυτού του κειμένου είναι Υδροχόος.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα