1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για αρχάριους στο ταντρικό σεξ: Δες τι να κάνεις για να συνδεθείς καλύτερα με τον σύντροφό σου


To ταντρικό σεξ είναι μια αρχαία τεχνική που έχει ως σκοπό να φέρει το ζευγάρι σε οργασμό αφού πρώτα όμως έρθει πιο κοντά, αποκτήσει μια οικειότητα και συνδέσει μυαλό και σώμα. Σίγουρα δεν είναι για σένα που βιάζεσαι στο σεξ και θέλεις να το κάνεις στα γρήγορα, αλλά είναι σίγουρα για εσένα που ψάχνεις να βρεις έναν τρόπο να πετύχεις πιο δυνατούς οργασμούς και να συνδεθείς σε ένα πιο βαθύ επίπεδο με τον αγαπημένο σου.

«Το τάντρα είναι μία αρχαία ινδική παράδοση που αναγνωρίζει τη σεξουαλική ενέργεια σαν πηγή προσωπικής και πνευματικής ενδυνάμωσης. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η σεξουαλική ενέργεια δε σημαίνει απαραίτητα σεξουαλική δραστηριότητα. Η ιδέα πίσω από την όλη πρακτική είναι ότι η σεξουαλική ενέργεια είναι η δύναμη της ζωής, αυτό που μας έφερε στον κόσμο και ένα από τα ισχυρότερα κίνητρα στις ζωές μας. Όσο περισσότερο αναγνωρίζουμε και δεχόμαστε αυτήν την ενέργεια, τόσο περισσότερο ανθρώπινοι και δυνατοί γινόμαστε», έχουν δηλώσει στο παρελθόν η Patricia Johnson και ο Mark Michaels, που είναι συγγραφείς βιβλίων όπως το Tantra For Erotic Empowerment.

Τips για αρχάριους

#1. Το ταντρικό σεξ δεν ξεκινάει απαραιτήτως με το ζευγάρι να είναι γυμνό. Μπορείτε να είστε αρχικά ντυμένοι και στη πορεία να ξεντυθείτε σιγά σιγά.

#2. Επικεντρωθείτε και οι δύο στη σωστή αναπνοή. Με το να δίνετε σημασία στην αναπνοή σας μπορείτε να είστε περισσότερο παρόντες στο παρόν!

#3. Φροντίστε να ικανοποιείτε όλες τις αισθήσεις: Ανάψτε μερικά κεριά για την αίσθηση της οσμής, βάλτε απαλή μουσική για την αίσθηση της ακοής, ακουμπήστε ο ένας τον άλλον για την αίσθηση της αφής, κοιτάξτε ο ένας στα μάτια του άλλου για την αίσθηση της όρασης και φιληθείτε για να δυναμώσετε την αίσθηση της γεύσης.

#4. Μην βιάζεστε να βγάλετε τα ρούχα σας ή να κάνετε σεξ. Είναι σημαντικό να νιώθετε καλά καθετί που κάνετε ο ένας στον άλλον.

#5. Σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα. Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας, τα χέρια σας, τα πόδια σας για να κάνετε πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα, και κυρίως φροντίστε να μην σταματάτε να επικεντρώνεστε στην αναπνοή σας.

Διαβάστε ακόμα: Αν έχει ΑΥΤΑ τα 6 χαρακτηριστικά μην τον αφήσεις να σου φύγει ποτέ!

5 tips για να περάσεις ένα πιο ρομαντικό Πάσχα με τον αγαπημένο σου

5 tips για να μην «ρουτινιάσει» η σχέση σου- Δοκίμασέ τους και θα μας θυμηθείς!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα