1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 τρόποι για να βοηθήσεις τον άνθρωπό σου…που διαγνώστηκε με Καρκίνο του Μαστού


Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού και είναι ένας μήνας που πρέπει να μας ευαισθητοποιήσει ώστε να μην ξεχνάμε ποτέ, ως γυναίκες, να κάνουμε το ετήσιο check up. Αν έχεις όμως στη ζωή σου κάποιον άνθρωπο που έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού τότε κάθε μήνας για εσένα είναι μήνας ευαισθητοποίησης και κάθε μέρα πρέπει να προσπαθείς για να είσαι κοντά της και να τη στηρίζει.

Ποια είναι τα 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να τη βοηθήσεις να νιώσει καλύτερα και να παλέψει πιο δυνατά.

#1. Να είσαι ΕΚΕΙ

H Kerry είναι μια γυναίκα από την Αμερική που η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Καθ’όλη τη διάρκεια της χημειοθεραπείας εκείνη ήταν πάντα κοντά της στο νοσοκομείο και μαζί έπαιζαν επιτραπέζια παιχνίδια ώστε να ξεχνιέται και να γελάνε περισσότερο. Μην υποτιμάτε καθόλου τη δύναμη του γέλιου, φροντίστε να είστε κοντά στους ανθρώπους που πάσχουν από την ασθένεια αυτή και να τους κάνετε να γελάνε ξανά και ξανά.

#2. Σκεφτείτε πρακτικά

Το χειρουργείο αλλά και οι χημειοθεραπείες δυσκολεύουν πολύ την υγεία των γυναικών που παλεύουν με τον καρκίνο. Το να τους βοηθάτε στις δουλειές του σπιτιού, το να τους παρέχετε το καθημερινό φαγητό είναι μια σπουδαία κίνηση. Η Brittanny είναι μια γυναίκα που διαγνώστηκε με καρκίνο και εξομολογείται πως οι δικοί της άνθρωποι κανόνισαν ώστε 2 φορές την εβδομάδα να έχει στο σπίτι μια γυναίκα για να τη βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού κάτι που την έκανε να αισθάνεται πολύ όμορφα.

#3. Κάντε τους να νιώσουν ότι τους νοιάζεστε

Η 30χρονη Hayley αποκαλύπτει πως όλοι οι συνάδελφοί της έφτιαξαν μπλουζάκια υποστήριξης και της έστειλαν φωτογραφίες να τα φοράνε λίγο πριν μπει στο χειρουργείο. Αυτή τους η κίνηση την έκανε να αισθανθεί πολύ θετικά πριν την εγχείρηση.

Διαβάστε ακόμα:  10 γνωστές Ελληνίδες που μίλησαν δημόσια για τον καρκίνο του μαστού

7 τρόποι για να μειώσεις σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης Καρκίνου του Μαστού

Να τι πρέπει να κάνεις σε κάθε δεκαετία της ζωής σου…για να προλάβεις τον Καρκίνο του Μαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα