1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 σημάδια που αποδεικνύουν πως είσαι σε λάθος σχέση


Όλες οι σχέσεις έχουν προβλήματα και όλες οι σχέσεις περνάνε δύσκολες φάσεις. Ωστόσο υπάρχουν κάποια σημάδια που είναι αρκετά ανησυχητικά και αν τα βλέπεις μέσα στη σχέση σου τότε κάτι πρέπει να κάνεις.

#1. Μήπως είστε και οι δύο απρόθυμοι να διορθώσετε τα λάθη της σχέσης σας; Μήπως παρατηρείς πως εδώ και μήνες ή και χρόνια δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο; Αυτό είναι ένα πολύ βασικό δείγμα πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας και πρέπει σύντομα να πάρετε δραστικά μέτρα. Ίσως θα πρέπει να ξεκινήσεις εσύ να αλλάζεις και να αναγνωρίζεις τα λάθη σου ώστε να βοηθήσεις και τον αγαπημένο σου να κάνει το ίδιο.

#2. Αν οι τσακωμοί σας είναι τόσο συχνοί και τόσο δραματικοί που σου αντλούν πολλή ενέργεια, τότε και πάλι θα πρέπει να πάρεις την απόφαση πως είτε δεν βρίσκεσαι στη σωστή σχέση ή η σχέση σου πρέπει να δουλευτεί πολύ με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Δεν είναι κακό να δεχτείς βοήθεια από ανθρώπους που ξέρουν μερικά πράγματα παραπάνω στις σχέσεις. Ένας σύμβουλος θα σας βοηθήσει να βρείτε τα λάθη σας και είτε να τα διορθώσετε ή να πάρετε την απόφαση να διακόψετε τη σχέση σας και να βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας καταλαβαίνει καλύτερα.

#3. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται συχνά τι πάει λάθος ή τι συμβαίνει στη σχέση σου τότε αυτό είναι ένα σημάδι πως είσαι σε μια δυσλειτουργική σχέση. Συζήτησέ το με τον σύντροφό σου, ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον, πείτε τα προβλήματά σας και ίσως με πολλή επικοινωνία και συζήτηση να μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Μια προσπάθεια αξίζει να γίνει, ειδικά αν είστε πολλά χρόνια μαζί και έχετε δημιουργήσει οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: 8 τρόποι να πεις «Σ’αγαπώ» χωρίς να πεις…«Σ’αγαπώ»!

5 τρόποι για να πεις στον αγαπημένο σου πως θέλεις λίγο χώρο

5 τρόποι για να νιώσει ο σύντροφός σου ασφαλής μέσα στη σχέση σας!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα