1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

3 πράγματα που κάθε γυναίκα χρειάζεται σε μια σχέση αλλά δεν θα τα παραδεχτεί εύκολα στον σύντροφό της


Πολλές γυναίκες εκφράζουν τα παράπονά τους για τους αγαπημένους τους σε φίλες τους, στην οικογένειά τους ή στην ψυχανάλυση αλλά δυσκολεύονται να τα εκφράσουν και στους συντρόφους τους γιατί δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την αντίδρασή τους. Παρακάτω θα δεις τα 3 πράγματα που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη σχέση της αλλά δεν θα το παραδεχτεί εύκολα.

#1. «Θα ήθελα να μπορώ να χαλαρώσω και να μην σκέφτομαι τα πάντα εγώ»
Πολλές γυναίκες νιώθουν σαν να έχουν όλες τις ευθύνες πάνω τους και να μην μπορούν να χαλαρώσουν. Αυτό που θέλουν είναι να μπορεί ο σύντροφός τους να αναλάβει κάποιες ευθύνες παραπάνω ώστε να μπορέσουν αυτές να χαλαρώσουν και να είναι καλύτερες σύντροφοι, σύζυγοι, μητέρες.

#2. «Θα ήθελα να μπορώ να νιώσω ότι μπορώ να βασιστώ πάνω του»
Ένα από τα βασικά προβλήματα πολλών γυναικών είναι η αίσθηση ότι δεν μπορούν να βασιστούν πάνω στους συντρόφους τους για διάφορα θέματα και προβλήματα της καθημερινότητας. Όλες οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν μια αίσθηση ασφάλειας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν όλοι οι άντρες να προσφέρουν, εκτός αν το δουλέψουν μέσα τους. Αν τις κάνεις να νιώσουν ασφαλείς και ήρεμες να είσαι σίγουρος πως θα είναι πολύ πιο όμορφη η σχέση σας.

#3. «Θέλω να νιώθω ότι με θέλει, και ότι δεν τον νοιάζει μόνο το σώμα μου»
Είναι σημαντικό για μια γυναίκα να νιώσει πως ο σύντροφός της την ποθεί και όχι μόνο για το σώμα της αλλά και για την προσωπικότητά της. Αν την κάνεις να νιώθει ποθητή να είσαι σίγουρος πως θα τίποτα δεν θα μπορεί να μπει ανάμεσά σας.

Διαβάστε ακόμα: Οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου για να δυναμώσετε τη σχέση σας

ΑΥΤΑ είναι τα είδη του έρωτα: Ποιο είδος σου ταιριάζει περισσότερο;

Τα 6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πεις στον σύζυγό σου αν θέλεις να παραμείνετε μαζί για πάντα




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα