1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Ζυγό


Αν μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ένα ζώδιο που η δουλειά του είναι κατά κάποιον τρόπο “αεροσυνοδός του σύμπαντος”, αυτό θα ήταν ο Ζυγός. Ο τύπος/τύπισσα που πλησιάζει με χαμόγελο και λέει “Σας παρακαλώ, κάντε ησυχία, σκεφτείτε τους άλλους επιβάτες”. Κι εσύ υπακούς, επειδή σε πείθει τόσο το χαμόγελο και η ενέργεια που δεν μπορείς να πεις όχι.

Κάπως έτσι είναι και η καθημερινότητα του μέσου Ζυγού. Και δεν ξέρουμε πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες παρέα με αεροσυνοδό, αλλά αυτοί οι άνθρωποι ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ. Κι αυτός ήταν ένας μόνο από τους λόγους που αγαπάμε τους Ζυγούς. Πάμε να δούμε άλλους εννέα.

*Αν θες διαφορετική αναλογία για το τι θέση έχει ο Ζυγός σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, σκέψου την πατάτα σε μια σούπα βελουτέ: Αν δεν ήταν εκεί για να σπάει τη γεύση, το πιάτο δεν θα τρωγόταν. Τώρα πάρε την πατάτα, λοιπόν, και δωσ’ της ιδιότητες χαμαιλέοντα. Αυτό είναι ο Ζυγός.
*Είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι άνθρωποι και μπορούν να περάσουν και μόνοι τους καλά, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν ψυχροί.
*Είναι πολύ καλοί ακροατές, ακόμα κι αν δεν έχουν πάντα τις καλύτερες συμβουλές να σου δώσουν…

*…κάνουν όμως εξαιρετικές αγκαλιές.
*Τους αρέσει να προκαλούν τον εαυτό τους συνεχώς, επειδή γνωρίζουν καλά για τις τάσεις τεμπελιάς που κρύβονται στο παρασκήνιο – ζώδιο του αέρα είναι, άλλωστε. Είναι συχνό φαινόμενο να δεις Ζυγούς να κουράζονται περισσότερο από το κανονικό.
*Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις έναν Ζυγό χαρούμενο είναι να του αγοράσεις εισιτήρια για κάποια συναυλία ή κάποιο μεγάλο πάρτι. Οποιαδήποτε ευκαιρία να δείξει την εξωστρέφειά του.

*Αυτό με την εξωστρέφεια που είπαμε θα το δεις όπου πας μαζί του. Που σημαίνει ότι αν η σχέση σας είναι ερωτική, πιθανώς να χρειαστεί να προσαρμόσεις την ιδέα που έχεις για το τι σημαίνει “ο φίλος μου φλερτάρει με κόσμο”. Επειδή ο Ζυγός θα νιώθεις ότι φλερτάρει συνεχώς και με όλους.
*Στην πραγματικότητα, απλώς έχει τεράστια ανάγκη να του δώσουν προσοχή και αγάπη. Όπως όλοι μας, μη σε δούμε να κρίνεις.
*Για το τέλος αφήσαμε το πώς δείχνουν την αγάπη τους, επειδή είναι το πιο γλυκό: Οι Ζυγοί, ναι, αυτά τα σούπερ κοινωνικά πλάσματα που σου περιγράφουμε τόση ώρα, το μόνο που θέλουν από τους ανθρώπους που αγαπάνε είναι λίγος ήσυχος χρόνος μαζί. Τότε ρίχνουν όλες τις άμυνες, ξεχνούν και τις ανασφάλειες και όλη αυτή η επικοινωνιακότητα στρέφεται αποκλειστικά πάνω σου.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα