1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

SINGLES | Μήπως δεν με γουστάρει;


Το “μήπως δεν με γουστάρει” είναι μια ερώτηση που όλοι έχουμε κάνει στον εαυτό μας. Και, ναι, πολλές φορές δεν είναι τόσο σχετική ερώτηση με τα δεδομένα της σχέσης, καθώς προέρχεται από δικές μας ανασφάλειες. Τις οποίες πρέπει να λύσουμε, επειδή θα βρίσκουν τρόπο να καταστρέφουν κάθε υγιή ανθρώπινη σχέση που κάνουμε.

Κάποιες φορές, όμως, το άλλο άτομο σου έχει δώσει δικαιώματα να πιστεύεις ότι απλά δεν σε γουστάρει. Εμείς, λοιπόν, αποφασίσαμε να σού φτιάξουμε μια ωραία και περιεκτική λίστα με απορίες ή σκηνές από την ζωή σου που σε έκαναν να αναρωτηθείς, και σου λέμε εύκολα και λακωνικά αν όντως δεν σε γουστάρει, ή αν είναι όλα στο μυαλό σου.

*Μήπως δεν σου δίνει περισσότερη σημασία απ’ όση δίνει στην υπόλοιπη παρέα, παρά το γεγονός ότι εσύ του έχεις κάνει ξεκάθαρο ότι κρέμεσαι απ’ τα χείλη του; Τότε δεν σε γουστάρει.

*Μήπως του έχεις κάνει υπερβολικά εμφανές ότι κρέμεσαι από τα χείλη του και κάποιες φορές σου δίνει ψιχουλάκια προσοχής, αλλά με το στόμα του παραμορφωμένο επειδή προσπαθεί να κρύψει τον μορφασμό του; Τότε δεν σε γουστάρει, και ίσως σε λυπάται λίγο.

*Μήπως εσύ απλά του κάνεις ματάκια και περιμένεις να το πάρει χαμπάρι, αλλά εκείνος δεν το παίρνει; Τότε πιθανότατα δεν έχει ιδέα, σε παίρνει να ξεφτιλιστείς λίγο ακόμα μέχρι να παραιτηθείς.

*Μήπως σου φέρεται όπως θα φερόταν σε οποιοδήποτε άτομο με το οποίο φλερτάρει/τραβιέται/ό,τι κι αν είναι αυτό που έχετε, αλλά μερικές φορές κάνει λίγη ώρα παραπάνω για να απαντήσει σε μηνύματα; Τότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς, αλλά ίσως χρειάζεσαι κάποιο χόμπι.

*Μήπως στην παρέα σε γράφει λιγάκι, αλλά στα πριβέ είναι ζουζούνι; Τότε ίσως δεν είναι ακόμα έτοιμος για κάτι σοβαρό, ή απλά σε θέλει για το σεξ. Και τα δύο είναι περιπτώσεις που απαιτούν ψυχραιμία εκ μέρους σου.

*Μήπως κυριολεκτικά έχετε κάνει σεξ, έχετε βγει, περνάτε χρόνο μαζί, αλλά το κεφάλι σου δεν μπορεί να ηρεμήσει και πιστεύεις ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί κοιτάει άλλα γκομενάκια; Τότε κάτι έχει πάει πολύ στραβά σε κάποια προηγούμενή σου σχέση (είτε ερωτική, είτε με τον μπαμπά σου) και κάνεις προβολή τις φρίκες σου.

*Μήπως εσύ θες να κάνεις ήδη τα παιδιά του, αλλά εκείνος δεν θέλει να πετάξει από πάνω του το συναισθηματικό προφυλακτικό; Αν αυτό συμβαίνει για κάνα εξάμηνο, ναι, δεν σε γουστάρει και τόσο. Αν συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο πρώτο εξάμηνο της γνωριμίας, απλώς εσύ προτρέχεις.

Ελπίζουμε αυτό το κείμενο, μέσα σε όλο το tough love του, να σε βοήθησε να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη στο μυαλό σου. Επειδή είναι κρίμα να χαραμιζόμαστε. Όλοι μας. Είτε με άτομα που δεν μας γουστάρουν, είτε με άτομα που θέλουν να τα γουστάρουμε απεγνωσμένα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα