1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα golden showers


Από τότε που υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχει και σεξ, και από τότε που υπάρχει σεξ οι άνθρωποι βρίσκουν συνέχεια διαφορετικούς τρόπους να το κάνουν. Διαφορετικά πράγματα που θα τους ανάψουν. Και κάποιοι άνθρωποι τυχαίνει να ανάβουν με τα ούρα. Άλλοι ακόμα το σκέφτονται, άλλοι μπορεί να έτυχε να το σκεφτούν επειδή τους το ανέφερε εκείνο το γκομενάκι που θα έκαναν τα πάντα μαζί του.

Σε κάθε περίπτωση, αν το κόνσεπτ του golden shower σου είναι ξένο αλλά θες να μάθεις περισσότερα, αν το σκέφτηκες αλλά δεν ξέρεις, αν γενικά η πρώτη σου σκέψη με το που ακούς ούρα δεν είναι “δωσ’ τα μου”, αυτό το κείμενο είναι για ‘σένα.

Κάτσε λίγο, είναι καν ασφαλές;
Ναι. Είναι περίπλοκο το πώς καταλήγουμε στο ότι είναι κατά βάση ασφαλές, αλλά ναι. Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα χρειάζονται πολύ συγκεκριμένες συνθήκες για να μολύνουν έναν οργανισμό, και οι περισσότερες από αυτές τις συνθήκες σχετίζονται με την πράξη του σεξ. Στην πραγματικότητα, το piss-play είναι ίσως πιο ασφαλές και από το στοματικό σεξ. Βέβαια, αν έχεις συμπτώματα ουρολοίμωξης, ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα. Όχι επειδή 100% θα πάει κάτι στραβά, αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αρχικά, νερό
Δεν μπορείς να ουρήσεις αν δεν έχεις πιει πολύ νερό, σωστά; Και είναι καλύτερα να πιεις νερό την πρώτη φορά που θα το δοκιμάσεις, ώστε τα ούρα να μοιάζουν όσο το λιγότερο γίνεται με ούρα. Ο καφές είναι ό,τι χειρότερο, όπως θα έχεις μυρίσει και από τον εαυτό σου μετά από δυο-τρεις φρέντο. Η μπύρα θα δώσει το κατάλληλο χρώμα για να το αποκαλέσεις golden shower αλλά, όπως και η ίδια, έτσι και τα ούρα της είναι μια γεύση που πρέπει πρώτα να την μάθεις.

Έπειτα, πού;
Το πρόσωπο είναι η προφανής (στον εθισμένο στο πορνό εγκέφαλό μας) επιλογή. Αλλά ίσως δεν είναι και ό,τι πιο άνετο για αρχή. Ίσως το στήθος να είναι μια καλύτερη και πιο ασφαλής επιλογή. Το στόμα είναι κάτι που έχει να κάνει αποκλειστικά με το άτομο που δέχεται τα ούρα, και μάλλον είναι και κάτι που κρίνεται από την ένταση της στιγμής. Τα οπίσθια είναι μια ακόμα καλή επιλογή για αρχή, μιας και το γύρισμα της πλάτης θα ανακουφίσει λίγη από την αμηχανία, αλλά θα δώσει κίνκι αύρα με διαφορετικό τρόπο από τις άλλες στάσεις.

Επίσης, πού στο σπίτι;
Στη μπανιέρα. Δεν το συζητάμε. Εκτός κι αν θες να αγοράσεις βινύλ σεντόνια. Που και πάλι, θες να μαζεύεις ούρα που θα πέσουν από τα βινύλ σεντόνια στο πάτωμα; Τα ούρα, ακόμα κι αν κάνουν μια στάση πρώτα από ένα διψασμένο δέρμα – και εκτός κι αν καταλήξουν σε ένα στόμα – καλό είναι γενικά να καταλήγουν στην αποχέτευση.

Άλλες συμβουλές;
Μην φας παντζάρια επειδή θα μοιάζει σαν να κατουράς αίμα και θα είναι σαν εκείνη τη σκηνή απ’ τον Αντίχριστο. Μην φας σπαράγγια επειδή κάνουν τα ούρα σου να βρωμάνε. Προσπάθησε να ξεκινήσεις αφού έχετε ήδη φτάσει σε έξαλλη κατάσταση με τα προκαταρκτικά, επειδή τα ούρα δεν γίνεται να είναι ορεκτικό.

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα