1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Ψηφίζουμε “δαγκωτό” Σία Κοσιώνη με το μωβ σύνολο στις χθεσινές εκλογές


Την Κυριακή είχαμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα τηλεοπτικά κανάλια από νωρίς “ρίχτηκαν” στη μα΄χη με μαραθώνιες καλύψεις. Στον ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη ήταν η κεντρική παρουσιάστρια της εκλογικής βραδιάς κι “έκλεψε” τις εντυπώσεις και με την ενδυματολογική της επιλογή.

Δεν ξέρουμε αν η Ρούλα Κορομηλά που έχει μία… απέχθεια στο μωβ χρώμα, άντεξε να την δει για αρκετή ώρα, όμως, εμείς και αντέξαμε και την ψηφίζουμε “δαγκωτό” ως την πιο καλοντυμένη κυρία της χθεσινή ημέρα.

Η Σία Κοσιώνη έκανε, λοιπόν, τη διαφορά επιλέγοντας ένα μωβ σύνολο, με μία χαρακιά στην πλάτη που λειτούργησε ως η πινελιά που απογέιωσε το look. Η δημοσιγοράφος επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια στο ίδιο χρώμα, ενώ και το μακιγιάζ της κινήθηκε στους ίδιους τόνους.

Μία επιλογή σωστή που ταιριάζει στα χρώματα της, ενώ τόνιζε και τα μάτια της. Επίσης, είναι ένα χρώμα που δεν συνηθίζεται πολύ στην τηλεόραση, γι’ αυτό και η επιλογή του μωβ μάς εξέπληξε ευχάριστα. Να σημειώσουμε, δε, πως είναι από τα in χρώματα του φετινού χειμώνα, γι’ αυτό μη διστάσετε να το εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

Διαβάστε επίσης

Το εντυπωσιακό little black dress της Χριστίνας Κοντοβά είναι ό,τι πρέπει για το πάρτι

Τα χρώματα, τα πανωφόρια και τα παπούτσια που επιλέγουν οι Ελληνίδες για το Φθινόπωρο

Δέσποινα Βανδή: Άγριο κράξιμο για το τολμηρό vinyl φόρεμα που έβαλε σε συναυλία


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα