1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Χαμός με παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου τις γιορτές


Στον απόηχο της δημοσιότητας που έλαβε το περιστατικό με το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος κάπνιζε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, συνεχίστηκαν τις μέρες των γιορτών οι έλεγχοι για το κάπνισμα σε κέντρα διασκέδασης, με πλήθος προστίμων να κόβονται.

Συγκεκριμένα, από τις 26 έως τις 31 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6.180 έλεγχοι από την Αστυνομία για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, και βεβαιώθηκαν 587 παραβάσεις σε θαμώνες που κάπνιζαν και σε υπεύθυνους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως συναρμόδια ελεγκτική Αρχή, πραγματοποιεί καθημερινά συστηματικούς και στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε ολόκληρη τη χώρα, με σκοπό τη διασφάλιση της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και μετά τις γιορτές.

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα