1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Άνδρας στο Ρέθυμνο πυροβόλησε σκύλο μπροστά σε 2 παιδιά


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου ο πυροβολισμός του σκύλου μιας οικογένειας, μπροστά στα μάτια δύο παιδιών, από άντρα που εργάζεται σε εταιρεία δίπλα στο σπίτι τους.

Όπως μεταδίδει το Creta24.gr, το περιστατικό συνέβη την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν με τον σκύλο τους στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο άντρας, που εργάζεται σε εταιρία δίπλα στο σπίτι της οικογένειας, πυροβόλησε στο κεφάλι τον σκύλο, ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο της αυλής του σπιτιού, δίπλα στα παιδιά τα οποία έντρομα άρχισαν να φωνάζουν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που έβγαλε στο Facebook η Ζωόφιλη Δράση, χάρη στην γρήγορη αντίδραση της οικογένειας αλλά και τις φωνές των σοκαρισμένων παιδιών, ο σκύλος, που δέχτηκε 30 σκάγια στο κεφάλι, μεταφέρθηκε άμεσα στον κτηνίατρο και θα επιζήσει.

Εναντίον του άνδρα που πυροβόλησε, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι γνωστός και επικίνδυνος, κατατέθηκε μήνυση στην εισαγγελία πρωτοδίκων Ρεθύμνου.

«Από τύχη η σφαίρα ή τα σκάγια δεν χτύπησαν κανένα από τα δύο παιδάκια, ενώ ο σκυλάκος είναι επίσης τυχερός που έφαγε μόνο διασπορά από σκάγια και όχι την σφαίρα στο κεφάλι», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση της Ζωόφιλης Δράσης.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα