1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Τριτοτέταρτη τραγουδίστρια» χαρακτήρισε ο Νίκος Μουρατίδης τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου


Στο προσωπικό του blog έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης για την Σόνια Θεοδωρίδου, χαρακτηρίζοντάς την «τριτοτέταρτη» και «κάτω του μετρίου» τραγουδίστρια.

«Η Σόνια Θεοδωρίδου είναι μία κάτω του μετρίου τραγουδίστρια της όπερας, μία τριτοτέταρτη σε αμφιβόλου ποιότητας λυρικές παραστάσεις… και είπε για τον Νταλάρα: “Δεν θα αφήσει το στίγμα του σαν τον Καζαντζίδη”. Κι εσένα τι σε κόφτει madame; Πού σε τσούζει;», έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Μουρατίδης.

Η ανάρτησή του συζητήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Super Κατερίνα», όπου η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου απάντησε στους χαρακτηρισμούς του.

«Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάποιον που δεν ξέρω» είπε συγκεκριμένα. «Σκέφτομαι να κινηθώ διαφορετικά με τον συγκεκριμένο, γιατί μου έστειλε μία δημοσιογράφος όσα έγραψε για μένα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν γράφουμε έτσι για ανθρώπους, δεν εκφραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Είναι trash, σκουπίδια» κατέληξε η ίδια.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα