1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Το butter yellow είναι η πιο chic καλοκαιρινή απόχρωση


Πολλές φορές κολλάμε σε συγκεκριμένες αποχρώσεις όπως οι nude και είμαστε αμετακίνητες στις επιλογές μας, όχι τόσο λόγω άποψης, όσο λόγω ευκολίας και safety. Όμως η μόδα αφορά το creativity και το fun! Οπότε σήμερα θα αναφερθούμε σε μια απόχρωση που θα σας κάνει να την δοκιμάσετε ακόμα και εσάς τις λιγότερο τολμηρές.

To butter yellow είναι η νέα αγαπημένη απόχρωση που μονοπωλεί τις τάσεις και κινείται ανάμεσα στο παστέλ και το καναρινί. Όπως προδίδει και το όνομά του θυμίζει το χρώμα του βουτύρου και είναι όσο πιο soft γίνεται. Τους τελευταίους μήνες, και ιδιαίτερα από την αρχή της άνοιξης, αυτή η παστέλ απόχρωση ξεκίνησε να μπαίνει δυναμικά στις γκαρνταρόμπες των stylers και πλέον αποτελεί styling trick για φωτεινές καλοκαιρινές εμφανίσεις χωρίς έντονο χρώμα.

Ένα από τα πιο δυνατά του χαρακτηριστικά είναι ο τρόπος που αναδεικνύει τον τόνο της επιδερμίδας. Ειδικά για το μαυρισμένο δέρμα, το butter yellow είναι μια ιδιαίτερα κολακευτική πρόταση που τονίζει το μαύρισμα και παράλληλα χαρίζει κομψότητα.

Ο Jacquemus, γνωστός για την αγάπη του στο Mediterranean Summer, πρότεινε το butter yellow μέσα από την καλοκαιρινή του συλλογή, και μάλιστα συνδυασμένο με λευκό.

Στο street style, η τάση είναι επίσης κυρίαρχη. Oversized shirts αλλά και κομψά υφασμάτινα παντελόνια σε απαλό κίτρινο κάνουν την εμφάνισή τους και αντικαθιστούν τα μπεζ και τα λευκά.

Ενώ brands όπως Bally, Bottega Veneta, Proenza Schouler, Tory Burch και Louis Vuitton έχουν ςντάξει την εν λόγω απόχρωση στα catwalks toy 2024.

Η Sandy Liang, ο JW Anderson, η Burberry, η Bevza και το Skall Studio, μεταξύ άλλων, παρουσίαζαν το απαλό κίτρινο χρώμα στις φθινοπωρινές πασαρέλες τους. Ταυτόχρονα, έχουμε εντοπίσει αμέτρητες βουτυρένιες εμφανίσεις σε καλεσμένους των fashion shows της Κοπεγχάγη, της Νέα Υόρκη και του Λονδίνου.

Πώς να δοκιμάσετε την τάση του butter yellow

Στην αρχή μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο. Για να ξεκινήσετε, αλλάξτε σε butter yellow οποιοδήποτε item φοράτε σε χακί ή κρεμ. Κάνει υπέροχο constrast με μαύρο, μπορντό και ναυτικό. Το light-wash τζιν λειτουργεί επίσης καλά: Φορέστε ένα ριγέ κίτρινο top  με τζιν σε φαρδιά γραμμή.

Από μίντι φούστες σε φαρδιά πουκάμισα, τα κομμάτια που μπορείτε να αποκτήσετε σε αυτήν την απαλή και κοριτσίστικη απόχρωση καλύπτουν κάθε στιλ. Καταγράψτε τις ανάγκες της ντουλάπας σας και κάντε έξυπνες αγορές που θα σας εγγυηθούν το summer chic style.

Διαβάστε επίσης

Τα 7 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι!

Ο μπασίστας των Coldplay Guy Berryman σε grand opening στο Κολωνάκι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα