1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Τι λέει το χρώμα του βρακιού σου για σένα


Δεν είναι τα ρούχα που φοράς. Δεν είναι ο τρόπος που κάθεσαι ή περπατάς. Αν κάποιος θέλει να ανακαλύψει τον εσωτερικό σου κόσμο (είδες τι κάναμε εκεί) το χρώμα του εσωρούχου σου θα του πει τα περισσότερα για τον χαρακτήρα σου. Και να, συγκεκριμένα, τι.

Μαύρο

Ό,τι είναι το μικρό μαύρο φόρεμα για την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, είναι και τα μαύρα εσώρουχα για τον κόσμο των εσωρούχων. Ένα αιώνιο κλασικό με το οποίο δεν υπάρχει λάθος. Παίζεις με ασφάλεια, είσαι πρακτικός τύπος. Ξέρεις ότι έχεις τα πράγματα υπό έλεγχο, αλλά μπορεί μερικές φορές να γίνεις προβλέψιμος/η. Σε πιάνουν συχνά ανασφάλειες, παρόλο που δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για αυτό.

Μπλε

Είσαι ένας ατρόμητος τυχοδιώκτης. Υπάρχει ένα άγριο παιδί μέσα σου που ξέρει καλά πότε και μπροστά σε ποιον μπορεί να χαλαρώσει και πότε πρέπει να είναι μια ευγενική και σεμνή κυρία. Επιλέγεις γαλάζιο εσώρουχο τις μέρες που δεν θέλεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, και έντονο μπλε όταν θέλεις να ξυπνήσεις τον έφηβο σου.

Κόκκινο

Πάνω απ’ όλα είσαι γενναίος/α και ο κόσμος συνήθως σε θυμάται γι’ αυτό, ενώ εσύ δείχνεις τον ρομαντικό σου χαρακτήρα μόνο στους εκλεκτούς. Είσαι πιστός/η σε μια σχέση, η αρμονία, χωρίς αναταράξεις, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για εσένα στην αγάπη. Δεν ξέρεις όμως καθόλου πώς να χειριστείς τα χρήματα, όσα κι αν κερδίζεις –απλά γλιστρούν μέσα από τα δάχτυλά σου.

Λευκό

Παίζεις με τους δικούς σου κανόνες. Είσαι σοβαρός/η και υπεύθυνος/η. Κάποιοι μπορεί να σε θεωρούν λιγάκι συντηρητικό/η, αλλά αυτό είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Είσαι συχνά πρόθυμος/η να δοκιμάσεις νέα πράγματα, αλλά μόνο με τον δικό σου τρόπο, γιατί κανείς δεν μπορεί να σου πει τι να κάνεις.

Ροζ

Η επιτομή της θηλυκότητας και της ευαισθησίας, το ροζ χρώμα υποδηλώνει την τρυφερότητα και την απαλότητα της καρδιάς. Το απαλό ροζ είναι θηλυκό, νεανικό και αθώο. Τα πιο έντονα ροζ και οι αποχρώσεις του φούξια κάνουν ένα ολόμαυρο ντύσιμο λίγο πιο διασκεδαστικό.

Πράσινο

Αν σου αρέσουν τα πράσινα εσώρουχα, αυτό ίσως σημαίνει ότι είσαι ζηλιάρης/α από τη φύση σου. Υπάρχει ένας λόγος που λένε ότι κάποιος είναι πράσινος από φθόνο, επισημαίνουν οι ειδικοί, και αυτός είναι επειδή η σμαραγδί απόχρωση αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό, τη ζήλια.

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα