1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Προσφορές Spa για να ισιώσει το κορμάκι σου έως 30 ευρώ


Μια φορά στο τόσο, όλοι χρειαζόμαστε ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια θεραπεία προσώπου για να φύγουν τα σημάδια του στρες από πάνω μας. Και από κάτω μας.

Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για να ανανεώσεις σώμα και πνεύμα φέτος το καλοκαίρι.

Αρχαιοελληνικό Ritual Aphrodite Day Spa στο Νηρηίδες Spa

25€ από εδώ 

Υπό το φως των κεριών και των αρωμάτων, απολαμβάνεις ένα πακέτο χαλάρωσης-relax experience 1,5 ώρας με ολιστικό μασάζ, μασάς πλάτης με κοτσίδα από λινάρι, παραδοσιακό ποδόλουτρο από γάλα και μέλι και τελετουργία τσαγιού α λα… αρχαιοελληνικά.

Full Body Massage με Πισίνα και Υδρομασάζ ή Σάουνα στο The Residence – Christokopidou Hotel & SPΑ

30€ από εδώ 

Απόλαυσε για 45 λεπτά ένα σούπερ χαλαρωτικό είδος μάλαξης με αιθέρια έλαια ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σου προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

Ταϋλανδέζικο μασάζ στο Olotropiki Spa

20€ από εδώ 

Η ομάδα του Olotropiki Spa σε καλεί να κλείσεις τα μάτια και να ταξιδέψεις σε μέρη εξωτικά, ενώ απολαμβάνεις ένα ταϋλανδέζικο μασάζ μιας ώρας, που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις με οσμές ποικιλόχρωμων άνθεων και φρούτων του μακρινού Σιάμ και μπαχαριών από τις περίφημες αγορές της Ανατολίας.

Χαλαρωτικό μασάζ Αρωματοθεραπείας σε σώμα και πρόσωπο από το mon massage

20€ από εδώ 

Σε ένα προσεγμένο περιβάλλον με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, το mon massage σε καλεί να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μασάζ για το σώμα (45 λεπτά), χωρίς να αφήσεις παραπονεμένο το προσωπάκι σου (15 λεπτά).

Black Lava Cleansing Face Ritual στο Orloff Spa του Theoxenia Palace Hotel

30€ από εδώ 

Μια σούπερ καθαριστική περιποίηση προσώπου με βάση της μάσκας απολέπισης «Black Lava Scrubbing face mask» προσφέρει το Orloff Spa. Η μάσκα αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες και αποβάλει τα νεκρά κύτταρα, ενώ κατά τη διάρκεια της εφαρμογής γίνεται μασάζ των χεριών. Στο τέλος εφαρμόζεται ορός αντιγήρανσης και αντηλιακή κρέμα.

Massage και Χαμάμ στο Massagio

30€ από εδώ 

Το πακέτο στο Massagio περιλαμβάνει ένα Full Body Relax Massage διάρκειας 60 λεπτών και χρήση του Χαμάμ για μία ώρα, με σαπούνι από λάδι ελιάς, βούτυρο καριτέ και βούτυρο κακάκο για έξτρα περιποίηση. Η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι δυο ώρες.

Massage Καταπολέμησης της Κυτταρίτιδας στο Let’s Relax Massage

15€ από εδώ 

Σε ταλαιπωρεί η κυτταρίτιδα; Πέρα από τη διατροφή και τη γυμναστική σου, δοκίμασε και ένα μασάζ για να την καταπολεμήσεις στον ατμοσφαιρικό χώρο του Let’s Relax Massage. Το μασάζ θα τονώσει την μικροκυκλοφορία στις περιοχές που έχουν το πρόβλημα και διαρκεί μισή ώρα.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα