1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Τα 7 οφέλη της μόνιμης βαφής μαλλιών


Για την προσωπική έκφραση της κάθε γυναίκας, λίγα προϊόντα προσφέρουν την ευελιξία για άμεση μεταμόρφωση που χαρίζουν οι βαφές μαλλιών. Από τα ζωηρά κόκκινα έως τα διακριτικά ξανθά, οι επιλογές είναι απεριόριστες, με την κάθε απόχρωση να είναι ικανή να υποστηρίξει το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας. Η πιο δημοφιλής επιλογή, είναι οι μόνιμες βαφές μαλλιών, γιατί σας προσφέρουν:

Χρώμα μακράς διαρκείας: Σε αντίθεση με τις ημιμόνιμες ή τις προσωρινές βαφές, οι μόνιμες βαφές διεισδύουν στην τρίχα, διασφαλίζοντας ότι το χρώμα σας θα παραμένει ζωντανό για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και με πολλαπλά λουσίματα.

Αντίσταση στο ξεθώριασμα: Oι μόνιμες βαφές έχουν σχεδιαστεί για να αντιστέκονται στο ξεθώριασμα, διασφαλίζοντας ότι το χρώμα σας θα παραμείνει ζωντανό και πιστό στον τόνο του με την πάροδο του χρόνου. Αυτή τους η ιδιότητα, είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς που επιλέγετε καστανά ανοιχτά μαλλιά, καθώς βοηθά στη διατήρηση του πλούτου και του βάθους του συγκεκριμένου χρώματος.

Πλήρης κάλυψη των λευκών: Οι συγκεκριμένες βαφές καλύπτουν αποτελεσματικά τα λευκά μαλλιά σας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες για μια νεανική και λαμπερή εμφάνιση.

Απεριόριστα χρώματα μαλλιών: Οι μόνιμες βαφές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων, για να βρείτε εύκολα το τέλειο χρώμα για σας. Είτε θέλετε να βελτιώσετε τη φυσική σας απόχρωση, είτε να κάνετε μια τολμηρή μεταμόρφωση, οι μόνιμες βαφές παρέχουν ατελείωτες επιλογές για κάθε στυλ.

Ενισχυμένη λάμψη και υφή: Πολλές μόνιμες βαφές μαλλιών εμπεριέχουν συστατικά που όχι μόνο προσδίδουν ζωηρό χρώμα, αλλά προστατεύουν τα μαλλιά σας, ενισχύουν τη θρέψη και βελτιώνουν την ποιότητά τους.

H L’Oreal Paris εξελίσσεται και δημιουργεί την Excellence Crème, μια κρέμα-βαφή που προστατεύει, φροντίζει και σέβεται το τριχωτό της κεφαλής, τη ποιότητα της τρίχας και το χρώμα των μαλλιών σας. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και προ-κερατίνη προστατεύει την τρίχα, διατηρεί το χρώμα και καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά. Επιπλέον, στη συσκευασία εμπεριέχεται ένα σαμπουάν φροντίδας με απαλό PH για χρήση μετά τη βαφή, και μια απαλή μάσκα που θρέφει σε βάθος τα μαλλιά.

Άριστος συνδυασμός με το φυσικό χρώμα: Είτε μεταβαίνετε από το σκούρο ξανθό σε ένα πιο βαθύ καστανό είτε πειραματίζεστε με ανταύγειες ή balayage, οι μόνιμες βαφές συνδυάζονται τέλεια με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας για ένα άψογο και αρμονικό αποτέλεσμα.

Λιγότερη συντήρηση: Σε αντίθεση με τις προσωρινές βαφές μαλλιών που απαιτούν συχνές επεξεργασίες, οι μόνιμες βαφές μαλλιών χρειάζονται λιγότερη συντήρηση. Με την κατάλληλη φροντίδα τα βαμμένα μαλλιά σας θα διατηρήσουν τη ζωντάνια και τη λάμψη τους, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την απόχρωσή τους για εβδομάδες ή και μήνες μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

Τέλος, ακόμη και για σας που θέλετε η λάμψη των μαλλιών σας να παραμένει ζωντανή, η L’Oreal Paris ανέπτυξε το Casting Crème Gloss, μια βαφή μαλλιών στον ίδιο τόνο, ειδικά σχεδιασμένη για να δίνει λάμψη στα μαλλιά σας ανανεώνοντας το φυσικό σας χρώμα και καλύπτοντας τέλεια τα πρώτα λευκά! Μία βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία αλλά με conditioner που προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη, διατηρώντας το φυσικό χρώμα μαλλιών σας.

Αφεθείτε στη μεταμορφωτική δύναμη της μόνιμης βαφής και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ζωντανά χρώματα μαλλιών που εκπέμπουν ομορφιά και κομψότητα. Γιατί σας αξίζει!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα