1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Τα πιο φθηνά spa και μασάζ στην Αθήνα

Σηκώνεστε από την καρέκλα και η σπονδυλική σας στήλη κάνει «κρακ» σε ρυθμό που θα ζήλευε ο ντράμερ των Metallica. Γυρνάτε τον αυχένα σας και σας παίρνει η σπιτονοικοκυρά να ρωτήσει αν σπάσατε κάτι και ότι θα το πληρώσετε.

Η μέση σας συναγωνίζεται σε ακαμψία το σκυρόδεμα οικοδομών, το δέρμα σας όσο πάει και σκληράνει και πήρατε απόφαση να διαθέσετε μια ώρα για το σώμα σας, ώστε να χαλαρώσετε σώμα και πνεύμα. Δεν θέλετε όμως να πληρώσετε και μια περιουσία για ένα μασάζ ή μια θεραπεία λάμψης spa. Τι κάνετε;

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές και πακέτα σε κέντρα spa και μασάζ της Αθήνας για να χαλαρώσετε πολύ, πληρώνοντας όχι και τόσο πολύ.

* Στο Unani Biospa στο Χαλάνδρι απολαμβάνουμε πληθώρα πακέτων περιποίησης για πρόσωπο και σώμα σε αρκετά οικονομικές τιμές. Ενδεικτικά, ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου με ενυδάτωση διάρκειας 130 λεπτών κοστίζει 40€, μια ενυδάτωση προσώπου εξήντα λεπτών 25€, ενώ για μια θεραπεία ανάπλασης – αντιγήρανσης και θεραπεία ματιών θα πληρώσετε 40€. Τα παραπάνω πακέτα προσφορών βρήκαμε διαθέσιμα εδώ

* Στο Cocoon Urban Spa οι συμφέρουσες προσφορές σε συγκεκριμένες θεραπείες ανανεώνονται συχνά και έτσι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε εντατική θεραπεία ματιών με ειδικές τεχνικές μασάζ για νεότητα και λάμψη διάρκειας σαράντα λεπτών (38€), να ανανεώσουμε το πρόσωπό μας με θεραπεία οξέων φρούτων και υαλουρονικού οξέως (55€ – διάρκεια 65 λεπτά) και να κάνουμε ένα … καθώς πρέπει μανικιούρ για απαλά και λεία χέρια για πενήντα λεπτά (19€). 

* Στο Elena’s Day Spa στο Κολωνάκι το μασάζ έχει την…τιμητική του με συμφέροντα πακέτα, όπως αυτό που περιλαμβάνει χαλαρωτικές μαλάξεις για όλο το σώμα για 45 λεπτά συνοδεία 20 λεπτών χαμάμ ή σάουνας και κοστίζει 25€ ή το ωριαίο σουηδικό μασάζ μίας ώρας, συνοδευόμενο επίσης από 20 λεπτά χαμάμ ή σάουνα προς 35€. Πέρα από το μασάζ όμως, το κέντρο προσφέρει συμφέροντα πακέτα απολέπισης και ενυδάτωσης προσώπου με μάσκα και φύλλο κολλαγόνου (50€ – διάρκεια 75 λεπτά) και θεραπεία ενυδάτωσης ματιών και περιοφθαλμικής περιοχής προς 29€.

* Στο Νηριήδες Spa, ένα VIP spa με “τσιμπημένες” γενικά τιμές, κάθε Τρίτη απολαμβάνουμε πλήρη θεραπεία αναζωογόνησης με τελετουργικό μπάνιο από αποστάγματα ανθών γλυκολεμονιάς και γιασεμιού, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μία γενική αίσθηση ευφορίας σε συνδυασμό με full-body massage με έλαια μύρου και άγριου τριαντάφυλλου (49€), ενώ κάθε Πέμπτη το Galatias Body Experience Botanical με απολέπιση από μαύρη ζάχαρη λιωμένη σε ζεστό ταχίνι. Η θεραπεία τελειώνει με full-body massage με ζεστό σησαμέλαιο (49€).

* Στο Afroditi Spa στο Κολωνάκι προσφέρονται εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος σε αρκετά οικονομικές τιμές: βρίσκουμε θεραπείες κυτταρίτιδας από 20€, θεραπείες για αδυνάτισμα από 30€, σύσφιξης από 30€ και ενυδάτωσης σώματος από 35€. Για να χαλαρώσουμε, το κέντρο spa προσφέρει συνεδρίες αρωματοθεραπεία από 60€, ενώ το κόστος για μια θεραπεία ματιών δεν ξεπερνά τα 20€. Δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές του κέντρου εδώ.

* Στην αλυσίδα Le Massage με καταστήματα σε Γλυφάδα, Μαρούσι, Ηλιούπολη, Περιστέρι, Αιγάλεω και αλλού (δείτε εδώ) οι τιμές στο μασάζ παίρνουν την… κατιούσα και παγιώνονται στα 10€ για πάσης φύσεως μασάζ: χαλαρωτικό full body 45 λεπτών, μασάζ κεφαλής 30 λεπτών, μασάζ προσώπου – λίφτινγκ 30 λεπτών, μασάζ πλάτης 30 λεπτών, αθλητικό 45 λεπτών, μασάζ «αδυνατίσματος» 45 λεπτών και ρεφλεξολογία 30 λεπτών.  Δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές εδώ

* Στα Βόρεια Προάστια, το Salon de Massage προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε είδη μαλάξεων σε αρκετά χαμηλές τιμές. Ενδεικτικά αναφέρουμε: μασάζ κυτταρίτιδας 10€ για 30 λεπτά, μασάζ δύο ατόμων 20€ για 45 λεπτά, ωριαίο Thai Massage 30€, deep tissue μασάζ 50 λεπτών 20€, μασάζ κεφαλής και αυχένα 10€ για 30 λεπτά. Δείτε όλες τις τιμές εδώ. 

* Στο City Massage στην πλατεία Νέας Σμύρνης η πλειοψηφία των ειδών μασάζ (χαλαρωτικό, αθλητικό, πλάτης, ποδιών, εγκύων, προσώπου/κεφαλής) κοστίζει 10€ για 45 λεπτά, ενώ προσφέρονται επίσης περιποίηση προσώπου για αντιγήρανση/ αναζωογόνηση με 19€ για 60 λεπτά και ρεφλεξολογία με 10€ για 30 λεπτά σε δωμάτια ατομικά, ή δύο ατόμων. Δείτε όλες τις προσφορές εδώ. 

* Στον χώρο του L’harmonie du Massage στην Καλλιθέα, το peeling σώματος 15 λεπτών στοιχίζει 15€, το τριαντάλεπτο χαλαρωτικό μασάζ σώματος 15€, το ανατολίτικο μασάζ (περιλαμβάνει peeling και μασάζ σώματος) διάρκειας 75 λεπτών 25€, ενώ για μια περιποίηση προσώπου για αναζωογόνηση και λάμψη κοστίζει 25€ για 40 λεπτά και περιλαμβάνει peeling με κρέμα απολέπισης, μάσκα προσώπου και μασάζ προσώπου για ενυδάτωση. Περισσότερα εδώ. 

N. Γ.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα