1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Τέσσα Κορτέλη: «Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των τηλεθεατών»


Πλούσιο ολοκληρωμένο με πρωτοποριακές παραγωγές και εντυπωσιακά Show είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 που ξεκινάει από αύριο. Το βαρύ πυροβολικό του καναλιού είναι η σειρά “Η μάγισσα” με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου η οποία κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβρη μαζί με όλα τα άλλα τηλεοπτικά σήριαλ.

Το πρωί της Τετάρτης, έγινε η παρουσίαση του προγράμματος στους τηλεοπτικούς συντάκτες. Η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ομίλου, Τέσσα Κορτέλη, δήλωσε στην κάμερα του Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού: «Έχουμε και χρονιά με δύο εκλογικές αναμετρήσεις μπροστά μας, είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για το νέο πρόγραμμα, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των τηλεθεατών και σίγουρα στις ανάγκες της αγοράς», ενώ ο Chief Content Officer του Ant1 Tv, Τζώρτζης Ποφάνης, είπε: «Η νέα σεζόν που έρχεται, ξεκινάει με πάρα πολύ δυναμική παρουσία του ΑΝΤ1 επιστροφής στη μυθοπλασία, μυθοπλασία απαιτήσεων αλλά και ψυχαγωγία στο Prime time με καινούργιες ιδέες, όπως έχει συνηθίσει ο ΑΝΤ1 να προσφέρει στο Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και μία σφαιρική ενημέρωση από το πρωί μέχρι το βράδυ για τους Έλληνες τηλεθεατές».

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα