1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: Πρεμιέρα για τον Μαέστρο με τον συγκλονιστικό, Μπράντλεϊ Κούπερ


Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει σήμερα και στις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα, ξεχωρίζει ο Μαέστρος, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην πιο συγκλονιστική ερμηνεία της καριέρας του.

Επίσης, ξεχωρίζει και «το κύκνειο άσμα» η τελευταία ταινία του σημαντικού Άγγλου σκηνοθέτη Κεν Λόουτς «Η Τελευταία Παμπ». Αλλά και ο  Τελευταίος Στρατιώτης με τον “γερασμένο” Πιρς Μπρόσναν και το θρίλερ από… τα παλιά, Thanksgiving

Αναλυτικά οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Ο Μαέστρος

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ

Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Κάρεϊ Μάλιγκαν

Διάρκεια: 129 λεπτά

Η.Π.Α., 2023

Διανομή: The Film Group

Η υπόθεση

Η αξεπέραστη και παράφορη σχέση του θρυλικού μαέστρου Λέοναρντ Μπερνστάιν με την κοσταρικανή ηθοποιό Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν, που κράτησε μία ζωή.

Η Τελευταία Παμπ

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς

Πρωταγωνιστούν: Ντέιβ Τέρνερ, Εμπια Μάρι

Διάρκεια: 113 λεπτά

Βέλγιο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, 2023

Διανομή: Feelgood Entertainment

Η υπόθεση

Το «Old Oak» (Παλιά Βελανιδιά) είναι η τελευταία παμπ, ο μοναδικός δημόσιος χώρος που έχει απομείνει σε μια κοινότητα πρώην ανθρακωρύχων που παρακμάζει εδώ και 30 χρόνια. Ο ιδιοκτήτης TJ Μπαλαντάιν παλεύει να την κρατήσει ανοιχτή, και τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η παμπ γίνεται αντικείμενο έριδας μετά την άφιξη προσφύγων από τη Συρία. Εντωμεταξύ, μια απρόσμενη φιλία ανθίζει ανάμεσα στον TJ και μια νεαρή Σύρια, τη Γιάρα. Θα μπορέσουν να βρουν έναν τρόπο ώστε οι δύο κοινότητες να καταλάβουν η μία την άλλη;

Thanksgiving

Σκηνοθεσία: Ελάι Ροθ

Πρωταγωνιστούν: Πάτρικ Ντέμπσι, Αντισον Ρει, Μίλο Μανχάιμ

Διάρκεια: 106 λεπτά

Η.Π.Α., 2023

Διανομή: Feelgood Entertainment

Η υπόθεση

Ένας μυστηριώδης δολοφόνος εμπνέεται από τη Μέρα των Ευχαριστιών και το εορταστικό γεύμα, μοιράζοντας τρόμο και φρίκη σε μια κωμόπολη της Μασαχουσέτης. Έτσι, αυτό που μοιάζει αρχικά με τυχαίες δολοφονίες εκδίκησης, γρήγορα θα εξελιχθεί σε ένα μεγαλύτερο διαβολικό σχέδιο και θα φέρει την πόλη αντιμέτωπη με τους μεγαλύτερους εφιάλτες της.

Αγάπη, Ζωή

Σκηνοθεσία: Κότζι Φουκάντα

Πρωταγωνιστούν: Φουμίνο Κιμούρα, Κέντο Ναγκαγιάμα, Ατομ Σουνάντα

Διάρκεια: 123 λεπτά

Γαλλία, Ιαπωνία, 2022

Διανομή: Weird Wave

Η υπόθεση

Η Ταέκο και ο σύζυγος της, Τζίρο, ζουν φιλήσυχα με τον μικρό της γιο Κέιτα, όταν ένα τραγικό ατύχημα φέρνει στη ζωή τους τον χαμένο πατέρα του παιδιού, τον Παρκ. Πλέον όμως ο Παρκ είναι άστεγος και δεν έχει ακοή, κάτι που προκαλεί πόνο και ενοχές στην Ταέκο που σπεύδει να τον βοηθήσει.

Ο Τελευταίος Στρατιώτης

Σκηνοθεσία: Τέρι Λόουν

Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Τζον Εϊμος, Κλεμάνς Ποεζί

Διάρκεια: 99 λεπτά

Ηνωμένο Βασίλειο, 2023

Διανομή: Tanweer

Η υπόθεση

Ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το σκάει από ένα γηροκομείο στη Βόρεια Ιρλανδία και κάνει ένα συναρπαστικό και κουραστικό ταξίδι μέχρι τη Γαλλία για να παρευρεθεί στον εορτασμό της 75ης επετείου από την απόβαση στη Νορμανδία. Εκεί πρέπει να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαέστρος: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ στην πιο συγκλονιστική ερμηνεία της καριέρας του

Thanksgiving: Έρχεται στους κινηματογράφους ένα θρίλερ βγαλμένο από τα παλιά!

Ο Εξορκιστής: Το θρίλερ που μας έχει στοιχειώσει, επιστρέφει 50 χρόνια μετά!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα