1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Η topless Τάμτα πάντα πιο μπροστά, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στο MadWalk 2023


Μια εμφάνιση υψηλής αισθητικής έκανε η Τάμτα τη βραδιά του MadWalk 2023, την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά οι τηλεθεατές του MEGA το βράδυ του Σαββάτου (16/12). Φορέματα που έμοιαζαν με γλυπτές δημιουργίες και μια εμφάνιση από την τραγουδίστριας προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Με ένα high-fashion και υψηλής αισθητικής act η Τάμτα κατάφερε για ακόμη μία φορά να κάνει την παρουσία της ξεχωριστή, μαγνητίζοντας επάνω της όλα τα βλέμματα. Η δημοφιλής pop star συμμετείχε στη λαμπερή βραδιά.

Μιας και δεν διστάζει ποτέ να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, η Τάμτα άφησε για άλλη μία φορά άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό με μία εμπνευσμένη performance που συνδύαζε άρτια τη μουσική με τη μόδα, βγαίνοντας μάλιστα topless στη σκηνή του θεσμού.

Με συγκλονιστικά αξεσουάρ και ένα φόρεμα που προσιδιάζει σε γλυπτό, η εμφάνιση της τραγουδίστριας προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις, παρουσιάζοντας το κομμάτι «Μακριά» από το πρόσφατο μουσικό της άλμπουμ που φέρει τον τίτλο Identity Crisis.

Διαβάστε επίσης


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα