1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Στα μαχαίρια ο Ε. Μασκ με την κουμουνίστρια τρανς κόρη του!


Η σχέση του Έλον Μασκ με την τρανς κόρη του δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της.

Ο Ουόλτερ Ίζακσον, ο οποίος πέρασε πάνω από τρία χρόνια ακολουθώντας τον CEO της Tesla, είπε σε ένα πρόσφατο απόσπασμα στη Wall Street Journal από την επερχόμενη βιογραφία του για τον Μασκ ότι η αντιπάθεια του δισεκατομμυριούχου για την «κουλτούρα της αφύπνισης» (woke culture) προήλθε εν μέρει από τη σχέση του με το μεγαλύτερο παιδί του.

Ο βιογράφος είπε ότι ο Μασκ πληγώθηκε όταν η διεμφυλική κόρη του, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, διέκοψε την επικοινωνία μαζί του. Ο Μασκ έμαθε για την επέμβαση από τρίτους.

Μάλιστα ένας από τους λόγους που ο Μασκ αγόρασε το Twitter, ήταν και για να καταπολεμήσει την woke κουλτούρα, που θεωρεί υπεύθυνη για τα όσα έγιναν με την κόρη του.

O Μασκ- αν και αντίθετος με αυτό – ήταν αρχικά αισιόδοξος με την απόφαση του παιδιού του.

Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος ο Μασκ στον συγγραφέα της βιογραφίας του, τον Απρίλιο του 2022 η Vivian «έγινε ένθερμη μαξίστρια και διέκοψε κάθε σχέση μαζί του». «Από σοσιαλίστρια έγινε 100% κομμουνίστρια και πιστεύει ότι οποιοσδήποτε πλούσιος είναι κακός», ανέφερε ο Μασκ.

Ο Μασκ προσέθεσε ότι η ρήξη με την κόρη του τον πόνεσε περισσότερο και απ’ όταν είχε πεθάνει το παιδί του σε βρεφική ηλικία, ενώ κατηγορεί για την αλλαγή της κόρης του το Crossroads School for Arts & Sciences, το οποίο μόλυνε το μυαλό της με τον «ιό της woke κουλτούρας».

 Με πληροφορίες από businessinsider, NY Post

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα