1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να το κάνεις σωστά


Περνάς που περνάς τη μισή σου μέρα εκεί, γιατί να μη γνωρίσεις και κάποιον ή κάποια που θα σου δίνει και έξτρα κίνητρο να σηκώνεσαι το πρωί;

Το φλερτ στο γραφείο είναι ωραίο, αλλά είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί όλα να πάνε καλά και να καταλήξετε για ραντεβουδάκι και μετά στο κρεβάτι, μπορεί όμως και να γίνει καταστροφικό για την εικόνα σας.

Πώς θα το ξεκινήσεις σωστά;

Η διακριτικότητα είναι το παν

Βασικός κανόνας του φλερτ στο γραφείο είναι πως δε χρειάζονται βιασύνες. Πάρε τον χρόνο σου και φλέρταρε με ρέγουλα, ώστε να μην φανεί πως πέφτεις με τα μούτρα. Μπορεί να ξεπεράσεις τα όρια και να βάλεις την δουλειά σου σε κίνδυνο, γι’ αυτό οτιδήποτε πεις ή κάνεις πρέπει να είναι ελαφρύ και (ιδανικά) πάντα στο πλαίσιο κάποιου αστείου, αφού το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να «ανοίξεις» τον άλλον. Δες αν τα αστεία σου πιάνουν τόπο, και μετά μπορείς να συνεχίσεις την πορεία σου προς τον τελικό στόχο.

Το ίδιο και η εχεμύθεια

Θεωρούμε προφανές ότι δεν θα φλερτάρεις μπροστά σε κόσμο, όπως επίσης είναι προφανές πως οτιδήποτε κάνεις δεν χρειάζεται να γίνει κοινοποίηση σε οποιονδήποτε εκεί μέσα, όπως το mail που στέλνεις.

Ακόμα και ο πιο κοντινός σου συνάδελφος παύλα φίλος, μπορεί να μη κρατήσει το στόμα του κλειστό και να το κάνει βούκινο έστω και κατά λάθος με τα αποτελέσματα να είναι ολέθρια τόσο για εσένα, όσο και για το αντικείμενο του πόθου.

Η γλώσσα του σώματος δεν λέει ψέματα

Η λεκτική επικοινωνία δεν μπορεί να βοηθήσει πολύ σε περιβάλλον δουλειάς, αλλά κανείς δεν μπορεί να ελέγξει όλα όσα κάνει το σώμα όταν θέλει να προσελκύσει ένα πιθανό ταίρι. Όταν συναναστρέφεσαι με αυτόν/αυτήν, παίξε με τα μαλλιά σου όσο θες (αν είσαι γυναίκα), κορδώσου και δείξε ότι είσαι ανοικτός σε νέες προκλήσεις (αν είσαι άντρας), χαμογέλα και, προς θεού, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα κάθε φορά που επικοινωνείτε.

Σε κάθε περίπτωση, μην μπεις στον πειρασμό να αγγίξεις, ακόμα και αν βλέπεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Ένα μάτι να σας δει, και θα σας δει, μια τέτοια κίνηση μπορεί να αποβεί καταστροφική.

Μην ξεχνάς τη δουλειά

Το κακό με το φλερτ είναι ότι παίρνει χρόνο και ο χρόνος αυτός εφ’ όσον είσαι σε εργασιακό περιβάλλον θα αφαιρείται από τις εργάσιμες ώρες. Δεν σε προσέλαβαν στη δουλειά για να κάνεις τον Δον Ζουάν. Εδώ είσαι για να δουλέψεις και οτιδήποτε σε αποσπά από αυτό ενδέχεται με τον καιρό να προκαλέσει συζητήσεις με τους από πάνω. Μην αφήσεις λοιπόν την κάψα σου να εμποδίσει το πόσο παραγωγικός είσαι. Ναι, δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το παλέψεις.

Κάνε και μια μίνι έρευνα

Αν δεν γνωρίζεστε καιρό με το αντικείμενο του φλερτ, τότε καλό θα ήταν να κάνεις ένα μίνι έλεγχο για το τι άτομο είναι αυτός ή αυτή που σε ενδιαφέρει. Μπορεί για παράδειγμα πριν την φλερτάρεις εσύ να έβγαινε με κάποιον ή κάποια από το λογιστήριο ή κάποιο άλλο τμήμα, μπορεί ακόμα και να είναι δεσμευμένος/η. Ο κόσμος έχει μυστικά και καλό είναι, όσο μπορείς, να διαλευκάνεις το ποιόν του/της πριν εμπλακείς σε οτιδήποτε.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα