1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Το σεξ και ο έρωτας δεν είναι αρκετά για μια ευτυχισμένη σχέση


Και εκεί που πιστεύαμε πως το να παραμένουμε ερωτευμένες με τους συντρόφους μας και να κάνουμε σεξ συχνά ήταν το μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση έρχεται μια νέα έρευνα για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η έρευνα του Πανεπιστημίου British Columbia απέδειξε πως υπάρχει ένας παράγοντας που είναι πιο σημαντικός από τον έρωτα και το σεξ. Αυτός δεν είναι άλλος από τη φιλία.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι σημαντικό για μια σχέση με διάρκεια, να αναπτυχθεί φιλία ανάμεσα στο ζευγάρι. Η φιλία θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθώς μέσα από αυτήν θα επικοινωνούν όλα τα θέματα που προκύπτουν στη σχέση τους.

«Η ουσία βρίσκεται στο να βλέπεις τον άνθρωπο σου σαν τον καλύτερο φίλο σου», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας Dr John Helliwell. Ο ίδιος τόνισε πως οι συζητήσεις, οι αστείες στιγμές, τα γέλια, οι στεναχώριες μπορούν να ενώσουν ένα ζευγάρι και να το βοηθήσουν να αναπτύξει μια όμορφη σχέση.

Αυτό που συμπεραίνουμε λοιπόν από τη συγκεκριμένη έρευνα είναι πως θα πρέπει να είσαι κοντά με τον αγαπημένο σου, να νιώθετε άνετα να συζητήσετε τα πάντα μαζί και να επικοινωνείτε κάθε πρόβλημα που έχετε, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι. Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει φιλική σχέση  και σωστή επικοινωνία… σε μια ερωτική σχέση είναι σπάνιο να μην υπάρχει σεξ και έρωτας. Αν όμως υπάρχει σεξ και έρωτας και καθόλου φιλική σχέση, τότε είναι πιθανό σε βάθος χρόνου να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά, να νιώσετε πιο άνετα ο ένας με τον άλλον και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει τη σχέση σας να εξελιχθεί ομαλά.

Διαβάστε ακόμα:

14 tips που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή από ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ

12 σημάδια που αποδεικνύουν πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από τη σχέση σου

Μήπως δεν βλέπει καθόλου σοβαρά τη σχέση σας και σου λέει ψέματα; Δες πώς θα το καταλάβεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα