1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Πως να φορέσουμε παγιέτες πρωί και βράδυ όπως η Βίκυ Καγιά


Η Βίκυ Καγιά φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο το απόλυτο trend των εορτών, το παντελόνι με παγιέτες και το Instagram πήρε φωτιά από τα likes.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου δίνει ιδέες για το πώς να φορέσουμε ένα παντελόνι με παγιέτες, πρωί και βράδυ

 Η περίοδος των εορτών είναι ακόμα εδώ και τα events στην πόλη καλά κρατούν. Η παγιέτα είναι ένα κατεξοχήν εορταστικό ύφασμα που συνήθως το βλέπουμε σε μικρές εκτάσεις. Πχ σε κάποιο αξεσουάρ ή μια super mini φούστα. Τόσο το 2023 όσο και το 2024 η παγιέτα και γενικά τα sparkly items  αποτελούν ένα από τα πιο hot trends, οπότε είναι σίγουρο πως και εσείς σαν γνήσια fashion girls έχετε ενδώσει στη λάμψη τους.

Για το πρωινό look η Βίκυ επέλεξε να συνδυάσει ένα μαύρο παντελόνι κεντημένο όλο με παγιέτες, με ένα απλό nude ζιβάγκο και δερμάτινο μαύρο τζάκετ. Ολοκλήρωσε το Look με flat slippers και tote μαύρη τσάντα.

You ‘ve got us, γιατί το πρωινό look είναι και το πιο δύσκολο!

Όσων αφορά το βραδινό look έδωσε έναν σαφή εορταστικό τόνο επιλέγοντας total black look. Συνδύασε το statement παντελόνι με παγιέτες με ασορτί blazer, μαύρο πουκάμισο και sparkly mules. Ολοκλήρωσε το look της με ένα μικρό clutch τσαντάκι από την εταιρία Gucci.

Διαβάστε επίσης

Δερμάτινη φούστα: Παραμένει και το 2024 must κομμάτι στη ντουλάπα μας

Το σιωπηλό διαζύγιο: Γιατί όλο και περισσότερα ζευγάρια κρύβουν τον χωρισμό τους


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα