1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ποιο ghosting; Δυστυχώς η νέα κακή μόδα στις σχέσεις είναι το Cloaking


To ghosting είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους όρους που ακούμε πλέον στις συζητήσεις single φίλων μας. Πολλοί από αυτούς (αν όχι όλοι) έχουν νιώσει τι σημαίνει ghosting. Και αυτό το συναίσθηνα δεν είναι καθόλου ευχάριστο.

Τι είναι λοιπόν το ghosting; Όταν έρθεις σε επαφή με ένα άτομο, μιλάτε, κανονίζετε να βρεθείτε, βγαίνετε, και αφού βγείτε μετά αυτός εξαφανίζεται από προσώπου Γης.

Μετά το ghosting έχουμε ακόμα μια νέα έννοια να προστεθεί στο λεξικό των σχέσεων και δεν είναι άλλη απο το cloaking. Η ψυχολόγος Yvonne Thomas, Ph.D., περιέγραψε το cloaking ως εξής: «στήσιμο για το πρώτο ραντεβού αλλά σε μπλοκάρει επίσης το άλλο άτομο σε οποιαδήποτε εφαρμογή στην οποία εσύ και εκείνος ή εκείνη είχατε συνομιλήσει».

Στο ghosting το άλλο άτομο σου δίνει την ευκαιρία να βγεις ένα (και μόνο ένα) ραντεβού μαζί του. Στο cloaking δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια καθώς εκείνος θα εξαφανιστεί την ώρα που εσύ θα πηγαίνεις προς το σημείο συνάντησής σας.

Ο όρος cloaking έχει αναπτυχθεί πολύ με την άνοδο των εφαρμογών γνωριμιών όπως το Tinder και το Hinge. Πολλές γυναίκες αναφέρουν πως ενώ μιλάνε με κάποια άτομα και φαίνεται να πηγαίνουν όλα καλά, όταν κανονίσουν ραντεβού εκείνοι δεν εμφανίζονται ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

5 tips για να ταρακουνήσεις τον κόσμο του στο κρεβάτι!

Γνωστή ψυχολόγος και ειδική σε θέματα σχέσεων αποκαλύπτει το μυστικό για μια τέλεια σχέση!

Κάνατε παιδιά και η σχέση σας άλλαξε; Δες πώς θα την επαναφέρεις στον σωστό δρόμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα