1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Πέθαναν» πριν την ώρα της στα social media τη Μαίρη Λίντα


Χθες κυκλοφόρησε μια ψευδής όπως αποδείχθηκε είδηση στα social media που «πέθανε» πριν την ώρα της την πολύ γνωστή τραγουδίστρια, Μαίρη Λίντα. Τα fake news εξόργισαν τον πρόεδρο Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος έγραψε στο Facebook πως: «όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από την ζωή ας σταματήσουν. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών».

Ο ηθοποιός μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» επί του θέματος, δηλώνοντας ότι: «με το που δημοσιεύτηκε αυτή η είδηση και ενώ βρισκόμουν στη Βουλή, αμέσως πήρα στο Γηροκομείο Αθηνών που έχω άμεση σύνδεση, γιατί έχουμε πολλούς ανθρώπους, μου είπαν ότι πρόκειται περί ψέματος. Τους είχαν πάει και άλλοι πολλοί και αμέσως το διέψευσα, ώστε να μην υπάρχει αυτή η ψευδής είδηση στο διαδίκτυο. Δεν έχουμε άμεση επικοινωνία με την Μαίρη Λίντα, δεν μίλησα με την ίδια, αφού ξέρετε ότι δεν έχουν μέσα κινητά. Μίλησα με την διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών. Αυτή είναι η πιο καλή πηγή. Ήταν βράδυ εξάλλου. Δεν μπορείς να ενοχλείς ανθρώπους βράδυ».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα