1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Ορέστης Τζιόβας: «Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση στα social media»


«Ναι μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση» λέει σε πρόσφατη συνέντευξη του, γνωστός ηθοποιός, άλλα και για την πρόταση που δέχτηκε για το Survivor.

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον Ανδρέα Θεοδώρου. Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

-Η δική σας σχέση με τα social media ποια είναι;

Είμαι αρκετά ενεργός, αλλά δεν χρησιμοποιώ τα social media ως ένα μοχλό εμπορικότητας… Θα ανεβάσω αυτά που με αφορούν είτε κοινωνικοπολιτικά, είτε καλλιτεχνικά και δεν θα κυνηγήσω το να ανεβάσω τους followers μου. Όσοι θέλουν να με ακολουθήσουν γι’ αυτά που ανεβάζω, έχει καλώς.

-Έχει τύχει να σας κάνουν ανήθικες προτάσεις μέσα από τα social media;

Ναι μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση. Ενδεχομένως χωρίς τα social media να μην μπορούσε κάποιος να σε πλησιάσει και να σου προτείνει κάτι τέτοιο, ενώ τώρα έχει την ευκολία να το κάνει.

-Σχέση μέσα από τα social media έχει προκύψει;

Έχει προκύψει γνωριμία. Τα social media αποτελούν έναυσμα να γνωρίσεις έναν άνθρωπο, να του μιλήσεις και η γνωριμία αυτή να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι άλλο. Γνωρίζεις πιο γρήγορα ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μην είχες τη δυνατότητα δια ζώσης.

-Σας έκαναν πρόταση να πάρετε μέρος στο «Survivor»;

Ναι μου έχουν κάνει, αλλά δεν θα ήθελα να συμμετάσχω.


Ο. Τζιόβας: «Η συζυγική σχέση είναι ωραία άμα θέλεις, άμα δε θέλεις, δεν είναι» Ο Ορέστης Τζιόβας σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Happy Day».

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα