1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Ολοκλήρωσε τα καλοκαιρινά σου outfit με ιδιαίτερα και ξεχωριστά luxury shoes


Ολοκλήρωσε τα καλοκαιρινά σου outfit με ιδιαίτερα και ξεχωριστά luxury shoes. Η σχεδιάστρια παπουτσιών Φανή Σπυροπούλου με το ομώνυμο brand “Fani Spiropoulou” ξεκίνησε το ταξίδι της στον χώρο της μόδας πριν 35 χρόνια σε boutique γυναικείων ρούχων. Η σκέψη πίσω από κάθε δημιουργία της είναι κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή και να ολοκληρώνει το outfit της με ιδιαίτερα και ξεχωριστά luxury shoes.

Η Έλενα Κελεσίδη επιλέγει για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της τα εντυπωσιακά πέδιλα “Fani Spiropoulou” κάνοντας κάθε outfit μοναδικό!

Δες περισσότερα στον λογαριασμό της Φανής Σπυροπούλου στο Instagram, @fani_spiropoulou

%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%cf%83%ce%bf%cf%85-outfit-%ce%bc%ce%b5-%ce%b9%ce%b4%ce%b90

Η Έλενα Κελεσίδη επιλέγει για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της τα εντυπωσιακά πέδιλα “Fani Spiropoulou” κάνοντας κάθε outfit μοναδικό!

Διαβάστε επίσης

Σινέντ Ο Κόνορ: Χιλιάδες κόσμου, μουσικοί αστέρες και πολιτικοί την αποχαιρέτησαν

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Λάκης Γαβαλάς – Δεν φαντάζεστε πόσο έγινε


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα