1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Αυτές είναι οι νέες ενδυμασίες διά χειρός Μαίρης Κατράντζου


Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η Τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού που θα γίνει στις 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία.

Νέο στοιχείο στην Τελετή που θα είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο – μετά την παρένθεση του Τόκιο λόγω κορωνοϊού – θα είναι και οι στολές των Ιερειών και των Κούρων που συνοδεύουν τη Πρωθιέρεια και κάνουν ένα χορευτικό που έχει επιμεληθεί η Χορογράφος των Τελετών Αρτεμις Ιγνατίου.

Αλλαγές στις ενδυμασίες πρωθιέρειας και ιερειών

Οι νέες ενδυμασίες αποτελούν δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας Μαίρης Κατράντζου η οποία είναι πολυβραβευμένη, τα ρούχα της υπάρχουν σε μερικά από μεγαλύτερα multistore του κόσμου ενώ έχει συνεργαστεί με διάσημους οίκους όπως BVLGARI, Victoria’s Secret, Longchamp, Moncler, Topshop και Adidas.

H άποψη της Κατράντζου για τις στολές των Ιερειών είναι περισσότερο αιρετική και ξέφυγε από τις προηγούμενες λογικές που ήθελαν λιτές και απέριττες ενδυμασίες . Εχει προσθέσει σχέδια αλλά και χρώμα και οι ενδυμασίες παραπέμπουν αρκετά στην Αρχαία Ελλάδα.

Νέα πρόσωπα και στους βασικούς συντελεστές της Τελετής, καθώς Πρωθιέρεια θα είναι πλέον η ηθοποιός Μαίρη Μηνά, που θα πάρει τη θέση της εγκυμονούσας Ξανθής Γεωργίου.

Τη σύνθεση της μουσικής ανέλαβε ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα