1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι μη-σέξι συμπεριφορές των αντρών που ξετρελαίνουν τις γυναίκες


Μπορεί να μην μας αρέσουν κάποιες συμπεριφορές των αντρών αλλά υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά τους που ενώ δεν είναι super, παραμένουν γοητευτικά.

#1. Η ικανότητά τους για επικοινωνία
Πολλές γυναίκες εύχονται να μπορούσαν οι άντρες τους να επικοινωνούν καλύτερα. Να τους λένε πώς αισθάνονται, πώς νιώθουν, να τους λένε πόσο όμορφες είναι όταν ετοιμάζονται να βγουν έξω. Τέτοιου είδους κοπλιμέντα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μιας γυναίκας.

#2. Η ικανότητά τους να είναι στοργικοί
Πολλοί άντρες δυσκολεύονται να δείξουν στοργικότητα ως προς τις γυναίκες της ζωής τους. Για τους πιο πολλούς ο τρόπος που κατανοούν τις σχέσεις έχει να κάνει με τη σχέση των γονιών τους και πώς την αντιλαμβάνονταν. Αν υπήρχαν θέματα οικειότητας στους γονείς τους θα τους είναι ακόμα πιο δύσκολο να γίνουν στοργικοί στη νέα τους σχέση.

#3. Η μανία τους να λύνουν όλα τα προβλήματα που τους παρουσιάζονται
Μπορεί αυτό να είναι θετικό προσόν σε γενικές γραμμές αλλά οι γυναίκες είμαστε ιδιαίτερα όντα και δεν μας αρέσει να μας λύνουν τα προβλήματα αν δεν είμαστε έτοιμες να τα λύσουμε. Το χαρακτηριστικό που πρέπει να βελτιώσουν είναι η εμπάθεια.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θα πιστέψεις τι πιστεύουν οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων για τα ζευγάρια που τσακώνονται

Οι συμβουλές που όλα τα ζευγάρια ξεχνάνε στην πορεία της σχέσης τους 

Σχέσεις: 5 tips που αν τα ακολουθήσεις πιστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε προσέξει 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα