1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Οι αντιεμβολιαστές είναι σκοταδιστές, οι λύσεις τους οδηγούν στον θάνατο


Κατά των αντιεμβολιαστών στράφηκε σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Κορίνθου, Διονύσιος, σε δηλώσεις του με αφορμή τον θάνατο 49χρονου ιερέα από κορωνοϊό.

Μιλώντας στο korinthostv, ο Μητροπολίτης Κορίνθου, αναφερόμενος στο έργο του ιερέα που απεβίωσε ανεμβολίαστος, διευκρίνισε ότι «δυστυχώς, είχε τις αναστολές του στο να εμβολιαστεί, ενώ δεν ήταν αντιεμβολιαστής».

«Είχε τον φόβο που σπέρνουν κάποιοι, χωρίς να σκέπτονται ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο κατά της ασθενείας αυτής. Δεν εμβολιάστηκε, νόσησε, μπήκε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε έναν μήνα, και τελικώς κατέληξε», προσέθεσε.

Και όπως συμπλήρωσε: «Τραγική απώλεια, τον έλεγαν Βασίλειο και έφυγε το βράδυ της γιορτής του και στην ίδια ηλικία με τον Άγιο Βασίλειο, 49 μόλις ετών, αφήνοντας και 3 παιδιά, τα οποία είναι σε μια κρίσιμη ηλικία».

Στη συνέχεια, διερωτήθηκε: «Είναι δυνατόν η Ιατρική να δίνει λύσεις και εμείς να τις παραβλέπουμε και να λέμε: ”Μην ακούτε, και μας είπε ο διάβολος ότι εγώ τους σφραγίζω; Και να παρασύρουν τους ανθρώπους; Ο διάβολος δεν λέει ποτέ αλήθεια. Ακούν τον διάβολο και όχι την Ιερά Σύνοδο, τους πνευματικούς τους πατέρες και εν τέλει τους ιατρούς;».

«Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις που δίνουν, οδηγούν στον θάνατο. Πολύ εύστοχο που είπε ένας Μητροπολίτης (σ.σ. Ναυπάκτου) για ”παρανοϊό”», τόνισε στο korinthostv ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, υπογραμμίζοντας πως «κάποιοι θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους γεροντάδες, τους μεγάλους φιλοσόφους, παρασύρουν τους ανθρώπους και τους οδηγούν στον θάνατο».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στον Δήμο Κορινθίων, κάνοντας και πάλι έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα