1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Ντροπιάζω τον εαυτό μου και όλους τους Έλληνες»


Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Ρεμπέκα Μασάροβα και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 Με βουρκωμένα μάτια μάλιστα, τόνισε πως σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα.

Όσον αφορά τα παράπονα που έκανε στον αγώνα της προς τον διαιτητή για μια μυρωδιά που υπήρχε διευκρίνισε: «Ήταν κάνναβη. Δεν με επηρέασε σε καμία περίπτωση αυτή η μυρωδιά. Απλά ήταν ένα σχόλιο, δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα. Μύριζε και χθες στην προπόνηση, αλλά είναι άσχετο. Καμία φορά μυρίζει φαγητό, καμία κάνναβη. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, είναι ένα πάρκο από πίσω και ο κόσμος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Δεν το σκέφτεσαι, το μόνο που σε νοιάζει είναι να κερδίσεις το ματς. Δεν έδωσα και πολλή σημασία».

Για το αρνητικό σερί της σε Grand Slam σχολίασε: «Πίστευα ότι μπορεί να γυρνούσα την κατάσταση, αλλά προφανώς έκανα λάθος. Δεν έχω να πω πολλά, συγγνώμη».

Σε ερώτηση για τον αγώνα δήλωσε: «Αν εγώ δεν βάλω πίεση από την πλευρά μου, τότε ο αντίπαλος θα παίξει καλά. Είναι πολύ καλή παίκτρια, ψηλή, σερβίρει καλά. Όλες παίζουν καλά αυτές τις μέρες. Αν έπαιζα 5-10% καλύτερα θα κέρδιζα αυτό το ματς, αυτά είναι τα ματς που πρέπει να κερδίζω. Είναι πολλά αυτά τα ματς για το επίπεδό μου τη φετινή σεζόν. Είναι ατυχές. Σέρβιρε καλά, αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά. Έχω παίξει με καλές server και στο παρελθόν, απλά το επίπεδό μου ήταν τώρα και πριν χαμηλό και πρέπει να κάνω κάτι γι’ αυτό».

«Δεν είναι έλλειψη προσπάθειας, σίγουρα. Δεν ξέρω, υπάρχει αβεβαιότητα τώρα, δεν ξέρω τι θα κάνω. Αν θα κάνω ένα διάλειμμα ή όχι», πρόσθεσε.

Με αφορμή το σχόλιο της ρωτήθηκε για την ανασύνταξη και τόνισε: “Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό. Το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα, από αύριο κιόλας. Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω 2-3 ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει. Είναι πολύ “φρέσκο” αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες”.

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα