1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ!!! ΠΑΡΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 500 ΕΥΡΩ – ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ GOV.GR- ΑΣΕΠ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!

ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ (dypa.gr)! ΠΑΡΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 500 ΕΥΡΩ – ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ GOV.GR– ΑΣΕΠ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!! – Μη το χάσετε!

ΝΕWS: Ένα νέο επίδομα ύψους 500 ευρώ θα χορηγήσει η ΔΥΠΑ (dypa.gr)(πρώην ΟΑΕΔ) σε συγκεκριμένες κατηγορίες ανέργων. Το επίδομα θα δίδεται έπειτα από αίτηση του δικαιούχου στο gov.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το επίδομα θα δοθεί στο πλαίσιο του καινοτόμου «Πιλοτικού Προγράμματος κινητικότητας 500 ανέργων για εποχική απασχόληση στον πρωτογενή τομέα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Κρήτης» της ΔΥΠΑ. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εκπνέει την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Στόχος του προγράμματος είναι η επιδότηση της μετακίνησης ανέργων της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας, που χαρακτηρίζεται από υψηλή ανεργία, για εποχική εργασία στον πρωτογενή τομέα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Κρήτης, όπου υπάρχουν αυξημένες ανάγκες για εργατικό δυναμικό. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 625.000 ευρώ.

ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ! ΠΑΡΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 500 ΕΥΡΩ – ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ GOV.GR- ΑΣΕΠ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!!-Τι ισχύει για το επίδομα και την αίτηση στο gov.gr

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση για τα έξοδα μετακίνησης και στέγασης. Οι διαθέσιμες θέσεις ωφελουμένων είναι 500, ενώ η μηνιαία επιδότηση ανέρχεται σε έως 250 ευρώ για μετακίνηση και σε έως 250 ευρώ για στέγαση.

  • Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο Ψηφιακό Μητρώο της ΔΥΠΑ των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας, Αμυνταίου, Καστοριάς και Γρεβενών.
  • Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera.
  • Έδρα της μόνιμης κατοικίας του ωφελούμενου πρέπει να βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με βάση τη διεύθυνση κατοικίας που έχει δηλώσει στο ΚΠΑ2 μέχρι και τις 24 Οκτωβρίου 2023.

  • Σημειώνεται ότι το επίδομα 500 ευρώ από τη ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) καταβάλλεται για όσο χρονικό διάστημα οι ωφελούμενοι απασχολούνται, από τον Νοέμβριο του 2023 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2024.

ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ! ΠΑΡΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 500 ΕΥΡΩ – ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ GOV.GR- ΑΣΕΠ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ!! – Όλη η Ελλάδα περιμένει τις αιτήσεις!

«Αγώνα» για την έκδοση 4.282 μονίμων προσλήψεων δίνει το ΑΣΕΠ στα πλαίσια της επερχόμενης 3ΓΒ/2023 προκήρυξης. Αυτό γιατί το ΑΣΕΠ, www.asep.gr,  έχει εμπλακεί σχεδόν ταυτόχρονα στην επεξεργασία της προκήρυξης για τα νοσοκομεία (5Κ/2023) και του νέου διαγωνισμού για επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Τονίζεται πως, είναι τέτοιο το μέγεθος του διαγωνισμού που, όπως αναφέρουν στελέχη του ΑΣΕΠ, στη διαδικασία εμπλέκονται άμεσα πάνω από 180 φορείς. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του workenter, το ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχεδιάζει την έκδοση της προκήρυξης 3ΓΒ/2023 το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, αμέσως μετά την έκδοση του διαγωνισμού για τα νοσοκομεία.


Όπως αναφέρουν στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής, ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες με τους φορείς, ενώ οι συνεννοήσεις χαρακτηρίζονται “δύσκολες”, καθώς από τη μία πλευρά το ΑΣΕΠ και από την άλλοι οι 180 φορείς πρέπει να συμφωνήσουν για κάθε μία από τις 4.282 θέσεις.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ !!! Έρχεται νέο ψαλίδι μέσα στο 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ- ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΛΓΑ ΕΩΣ 20/11! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2023!

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ BLACK FRIDAY 2023!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα