1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Μαγαζί στην Ισπανία προσφέρει εκπτώσεις για το χαμόγελο, την υπομονή και την ευγένεια των πελατών


Αν έχεις έξυπνο marketing διάβαινε λένε από ότι φαίνεται στη Μάλαγα της Ισπανίας, καθώς ένα μπαρ στην περιοχή βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να «ευχαριστήσει» τους πελάτες του για τους καλούς τους τρόπους.

Ο λόγος για το Tres 14 Tapas & Café το οποίο θα αποφάσισε να κάνει σκόντο στους θαμώνες του για την υπομονή, την ευγένεια και το χαμόγελό τους. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης στο Twitter (X) ανέβασε την απόδειξη που του έδωσε το κατάστημα για να μοιραστεί την έκπληξή του με τους ακολούθους του.

Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι το σύνολο στην παραγγελία του έφτανε τα 40,95 ευρώ. Παρόλα αυτά είχαν αφαιρεθεί συνολικά 1 λεπτό για την υπομονή του, 1 λεπτό για το χαμόγελό του, 1 λεπτό για τη γενναιοδωρία του, 1 λεπτό για την ευγένειά του και 1 λεπτό για το γεγονός ότι θα το προτείνει σε φίλους του.

Μπορεί η έκπτωση να ήταν αμελητέα, όμως το μάρκετινγκ τρικ του Tres 14 Tapas & Café έπιασε τόπο αφού πολύ σύντομα αυξήθηκαν οι θετικές κριτικές για το μπαρ/ εστιατόριο στη Google.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα