1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Κορμός πραλίνας στο ταψί με 3 μόνο υλικά νηστίσιμο (Video) | Συνταγές


[*][*]

O τέλειος σοκολατένιος κορμός πραλίνας με 3 μόνο υλικά για να απολαύσετε σε όλες τις περιστάσεις  με την οικογένειά σας ή να το σερβίρετε στους καλεσμένους σας. Μια απλή, εύκολη και γρήγορη συνταγή να έναν υπέροχο κορμό ταψιού και μάλιστα vegan-νηστίσιμο με απλά υλικά αλλά Τέλειο αποτέλεσμα. Επίσης μπορείτε να του δώσετε και το σχήμα του κανονικού κορμού τυλίγοντάς το σε πλαστική μεμβράνη.

Δείτε στο βίντεο πιο κάτω την εκτέλεση της συνταγής βήμα-βήμα

Υλικά συνταγής

  • 250 ml Φυτική κρέμα γάλακτος
  • 400 γρ. Πραλίνα Vegan cocoa spread «Sisinni» (Νηστίσιμη φυτική Κρέμα με κακάο και φουντούκι) [*]
  • 400 γρ. νηστίστιμα μπισκότα όπως Digestive ή άλλα επιλογής σας, σπασμένα σε μικρά κομμάτια
  • 400 γρ. Πραλίνα Bitter «Sisinni» (Bitter «Sisinni») προαιρετικά για επικάλυψη

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τη φυτική κρέμα γάλακτος και τη χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι. Παίρνετε τη πραλίνα (Νηστίσιμη φυτική Κρέμα με κακάο και φουντούκι) αφαιρείτε το καπάκι της και τη βάζετε στο φούρνο μικροκυμάτων στα 800W για 30 δευτερόλεπτα για να μαλακώσει και να γίνει σχετικά ρευστή.
  2. Αδειάζετε όλη τη ρευστή πραλίνα (400 γρ.) στο μπολ με τη σαντιγί και συνεχίζετε το χτύπημα με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Στη συνέχεια ρίχνετε στο μπολ τα σπασμένα μπισκότα και τα ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα.
  3. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα τσέρκι 23×23 εκ. ή σε αντίστοιχο ταψάκι στρωμένο με πλαστική μεμβράνη και το απλώνετε ισομερώς. Προαιρετικά, αν χρησιμοποιήσετε τη Bitter «Sisinni» για επικάλυψη, τη τοποθετείτε και αυτή στο φούρνο μικροκυμάτων στα 800W για 30 δευτερόλεπτα για να μαλακώσει και να γίνει σχετικά ρευστή.
  4. Μετά τη αδειάζετε πάνω από γλυκό σας και την στρώνετε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά του. Βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες, ιδανικά για ένα ολόκληρο βράδυ και μετά το σερβίρετε. Καλή σας απόλαυση. 

[*] Όλα τα υλικά της συνταγής θα τα βρείτε στα Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτη” και “Market In”

Δείτε στο video την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Sintayes.gr,

Συνταγή: Κορμός πραλίνας στο ταψί με 3 μόνο υλικά νηστίσιμο (Video)

 


[*]Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα