1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Κι όμως δεν είναι αληθινή αγάπη αν δεν ισχύουν αυτοί οι 3 παράγοντες


Μπορεί σε κάποιους ανθρώπους η αγάπη να φαίνεται δύσκολη υπόθεση και σε άλλους πολύ απλή. Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλές φορές μας παιδεύει και πολλές φορές δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αυτό που ζούμε είναι αληθινή αγάπη. Αν είσαι σε μια ευτυχισμένη σχέση σίγουρα θα το καταλαβαίνεις αλλά αν είσαι σε μια σχέση με κάποια προβλήματα μπορεί πολλές φορές να νιώθεις μπερδεμένη.

Δες παρακάτω τους 3 παράγοντες που δείχνουν πως η σχέση σας…βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

#1. Χαρά
Πώς νιώθεις όταν ξέρεις ότι θα περάσεις το βράδυ σου με τον σύντροφό σου; Όταν ξέρεις ότι θα πάτε οι δυο σας διακοπές; Όταν ξέρεις ότι θα βγείτε ένα ραντεβού; Νιώθεις χαρά; Νιώθεις θετικά συναισθήματα; Η χαρά προς τον σύντροφό μας είναι το Νο1 χαρακτηριστικό που δείχνει πως η σχέση μας είναι υγιής. Φυσικά δεν είναι το μόνο που χρειαζόμαστε. Γι’αυτό διάβασε παρακάτω και τους άλλους δύο βασικούς παράγοντες.

#2. Ηρεμία
Τι σημαίνει ηρεμία σε μια σχέση; Να μην υπάρχουν φωνές, να μην υπάρχουν εντάσεις και όλα να επικοινωνούνται ήρεμα και ωραία. Αυτό είναι ένα σημείο- κλειδί που δείχνει πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και η σχέση σας βασίζεται σε γερά θεμέλια.

#3. Πάθος
Τι να κάνεις τη χαρά και την ηρεμία όμως αν δεν υπάρχει πάθος; Το πάθος είναι το κερασάκι της τούρτας και χρειάζεται και αυτό απαραιτήτως για να έχεις μια όμορφη και υγιή σχέση. Φυσικά δεν μιλάμε για αρρωστημένο πάθος αλλά για το πάθος που σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι, να απολαμβάνεις το σεξ και να μην χορταίνεις τον αγαπημένο σου.

Διαβάστε ακόμα: 6 κοινά γνωρίσματα που έχουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

5 βασικές διαφορές ανάμεσα σε μια αληθινή και μια τοξική σχέση

5 λόγοι που δείχνουν πως τρέφεις αισθήματα για τον…κολλητό σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα