1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 θέματα σχέσης που πρέπει να έχεις λύσει πριν παντρευτείς!


Υπάρχουν κάποια πράγματα στις σχέσεις που καλό είναι να έχουν δουλευτεί αρκετά πριν οδηγηθείς με τον αγαπημένο σου στην εκκλησία. Ποια είναι αυτά και πώς θα μπορέσεις να τα βελτιώσεις;

#1. Είναι σημαντικό να καταλάβετε από την αρχή της σχέσης σας πως ο γάμος σας δεν θα είναι γεμάτος ροδοπέταλα και ουράνια τόξα. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, θα υπάρξει θυμός, νεύρα και εντάσεις. Δουλέψτε τον τρόπο που επικοινωνείτε για να μην έχετε πρόβλημα αφού ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.

#2. Αποφασίστε πώς θα χειριστείτε τα οικονομικά σας μετά τον γάμο σας; Είναι σημαντικό να είστε και οι δύο σύμφωνοι σε κάποια μέτρα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε οικονομία και ταυτόχρονα να μην νιώθετε καταπιεσμένοι.

#3. Συζητήστε εκτενώς για τις αρμοδιότητες του καθενός. Αν μένετε χρόνια μαζί πριν παντρευτείτε θα σας είναι πιο εύκολο. Αν όμως δεν έχετε προλάβει να συγκατοικήσετε για καιρό θα ήταν σωστό να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μοίρασμα των δουλειών στο σπίτι.

#4. Μην σταματήσεις ποτέ να θέλεις να μαθαίνεις τον σύντροφό σου. Μην ξεχνάς πως όσο μεγαλώνουμε αλλάζουμε και έτσι είναι σημαντικό να βαδίζετε ταυτόχρονα σε αυτό το μονοπάτι γιατί αλλιώς σε 10 χρόνια από τώρα θα νιώθετε μεταξύ σας άγνωστοι.

#5. Αποφασίστε από νωρίς αν θέλετε να αγοράσετε σπίτι ή αν θα μείνετε σε ενοίκιο. Αυτή είναι μια απόφαση που θα σας βοηθήσει να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη από την πρώτη μέρα ως παντρεμένοι.

#6. Πριν ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας θα πρέπει να έχετε συζητήσει και το θέμα των παιδιών. Αν συμφωνείτε ότι και οι δύο θέλετε παιδιά και μάλιστα άμεσα τότε είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα!

Διαβάστε ακόμα: Σχέσεις & Έρωτας: 5 tips για να σου είναι πιστός τώρα και για πάντα

Τα 5 παράξενα πράγματα που κοιτάνε οι άντρες στις γυναίκες…σύμφωνα με την επιστήμη!

Αυτό το ψυχολογικό τεστ θα σε αφυπνίσει! Δες τη φωτογραφία και σκέψου καλά…




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα