1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Κι όμως, ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα που κάνουμε οι γυναίκες ξενερώνουν πολύ τους άντρες!


Υπάρχουν κάποια πράγματα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες, κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Υπάρχουν επίσης και αυτά που τους ξενερώνουν ή τους εκνευρίζουν; Ποια είναι αυτά τα 6 πράγματα που πολλές γυναίκες κάνουμε και δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες, ειδικά στις γυναίκες με τις οποίες θέλουν να δημιουργήσουν ή έχουν μια σχέση;

#1. Το να το παίζεις χαζούλα
Μπορεί εσύ να το κάνεις γιατί θεωρείς πως είσαι χαριτωμένη (και σίγουρα είσαι!) αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν αρέσει καθόλου στους άντρες.

#2. To να είσαι αλλαζονική
Οι άντρες εκτιμούν τις έξυπνες γυναίκες και τις δυναμικές παρουσίες αλλά δεν τους αρέσει η αλλαζονία.

#3. Το να προσποιείσαι
Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για το σεξ αλλά και όλους τους τομείς της ζωής σου. Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες τους αληθινές και νομίζω πως και εμείς οι γυναίκες το ίδιο θέλουμε από τους άντρες μας.

#4. Το να είσαι drama queen- Οι υπερβολές σε όλες τις αντιδράσεις μας είναι μειονέκτημα πολλές φορές και ένα θέμα που πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς. Φυσικά αυτό ισχύει και για τους άντρες αν και εκείνοι είναι συνήθως πιο απαθείς και ουδέτεροι στις αντιδράσεις τους.

#5. Το να παραπονιέσαι συνεχώς- Ένα πράγμα που δεν αντέχουν οι άντρες είναι η γκρίνια! Αντί λοιπόν να γκρινιάζεις όταν σε ενοχλεί κάτι μπορείς απλά να δείχνεις την ενόχλησή σου με έναν διαφορετικό τρόπο.

#6. Το να μην προσέχεις την εμφάνισή σου- Το Νο1 πράγμα που θέλουν οι άντρες είναι να έχουν δίπλα τους γυναίκες που προσέχουν την υγιεινή τους. Ωστόσο μεγάλο ρόλο παίζει και η εμφάνιση. Πρόσεξε λοιπόν λίγο παραπάνω τον εαυτό σου πρώτα από όλα για σένα αλλά και για τον αγαπημένο σου.

Διαβάστε ακόμα: 8 σημάδια που θα σε πείσουν πως ο άντρας που μόλις γνώρισες είναι ο ένας και μοναδικός!

6 Tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου μέχρι…το Πάσχα!

Έρευνα: Δεν φαντάζεσαι ποια επαγγέλματα κάνουν περισσότερο σεξ!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα