1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα το κάθε ζώδιο;


Όσο ετοιμαζόμαστε για τα πιο παράξενα Χριστούγεννα της ζωής μας, τα αναμφισβήτητα πιο μίζερα και για πολλούς τα πιο μοναχικά, τι είναι αυτό που μας έχει μείνει για να περνάμε λίγο καλά; Το χιούμορ. Και τι είναι πιο όμορφο σαν χιούμορ από το να σπας λίγη πλάκα εις βάρος των ζωδίων;

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα μιζεριάσει φέτος τα Χριστούγεννα ο καθένας μας, βάσει ζωδίου.

Κριός
Θα φάει κάποια στιγμή περισσότερα μελομακάρονα απ’ όσα θα επέτρεπε κανονικά στον εαυτό του, και αυτό θα είναι η τελευταία σταγόνα για να βαρέσει υπαρξιακό επεισόδιο.

Ταύρος
Βαράει ήδη υπαρξιακό επεισόδιο από την αρχή του lockdown, αλλά τουλάχιστον έχει φροντίσει να στολίσει το σπίτι του για να “νιώσει λίγο γιορτές”.

Δίδυμοι
Θα βάλει να δει αμερικάνικη ταινία που φιλιούνται όταν αλλάζει ο χρόνος και θα ανοίξει Tinder στα επόμενα δέκα λεπτά, θα κάνει swipe right σε όλους κλαίγοντας.

Καρκίνος
Αν ζει μόνος, η κατάσταση θα γίνει αρκετά τρομακτική, θα περιφέρεται στο σπίτι με τα καλά του σαν ντίβα με Αλτσχάιμερ. Πάρτε τον ένα τηλέφωνο, έστω.

Λέων
Δεν υπάρχει ούτε ένα κύτταρο στον οργανισμό του προετοιμασμένο για διαχειριστεί μοναχικά Χριστούγεννα, και αυτό θα τον αναγκάσει κάποια στιγμή να πει την φράση “χρονιάρες μέρες”.

Παρθένος
Χρειάζεται να έχει συνέχεια κάποια ταινία να παίζει στο βάθος και υδατάνθρακες σε απόσταση μικρότερη των τριών βημάτων, και θα είναι σχετικά κομπλέ.

Ζυγός
Το έχει πάρει θετικά και σκέφτεται ότι θα περάσει όμορφα και ήσυχα αλλά βαθιά μέσα του το ξέρει πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Σκορπιός
Έχει πέσει με τα μούτρα στην νοσταλγία. Από το να βλέπει ταινίες από τα παιδικά του χρόνια μέχρι να θυμάται έρωτες της εφηβείας, αυτές τις γιορτές θα νιώθει δεκαπέντε χρονών.

Τοξότης
Καταβάλλει καθημερινά όλη του την προσπάθεια για να υποκριθεί ότι αυτό που ζούμε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το ότι έρχεται το τέλος του χρόνου δεν βοηθά με το άγχος του.

Αιγόκερως
Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι μοναχικά, αλλά δεν έχει παγώσει η κόλαση: Οι γιορτές είναι και αυτές περίοδος εργασίας για έναν Αιγόκερω. Εργασιοθεραπείας, ίσως, για φέτος.

Υδροχόος
Θα εμφανιστεί μόνο ανήμερα Χριστούγεννα στα social για να γράψει “Χο χο χο, Μαίρη Σκόρδου” και μετά θα εξαφανιστεί μέχρι τα Φώτα.

Ιχθείς
Δεν πρόκειται να κάνει τίποτα απολύτως, αλλά αντί να αφήσει τον εαυτό του να το απολαύσει και να περάσει καλά, θα τον πνίξουν οι ενοχές.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα