1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Καύσωνας με στιλ: Τι να φορέσετε για να επιβιώσετε με στιλ και τις πιο ζεστές ημέρες


Με τη θερμοκρασία να έχει χτυπάει κόκκινο είναι λογικό πως το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι να μην επηρεάσουμε το στιλ μας. Άραγε πρέπει να θυσιάσουμε την θηλυκότητα και την κομψότητά μας λόγω της ζέστης; Σαν κορίτσι που λατρεύει να μένει φρέσκια και κομψή θα σας πως σίγουρα όχι, αφού με μικρές τροποποιήσεις μπορούμε να κρατήσουμε τα υψηλά μας standards ανεξάρτητα από τη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Ας δούμε μαζί κάποια key points που θα μας εξασφαλίσουν στιλ και κομψότητα με σα στον καύσωνα.

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά

Βασικά είναι όλη η αρχοντιά, όχι μόνο η μισή. Προτιμήστε άοσμα σαπούνια σώματος, αφρόλουτρα και αποσμητικά. Σε κάθε ευκαιρία που σας δίνετε φροντίστε να ανατρέχετε για ένα γρήγορο ντους και φρεσκάρισμα. Τα ανάλαφρα αρώματα είναι must, καθώς οι πιο βαριές μυρωδιές θα επιβαρύνουν τις φυσικές ορμές του σώματος.

Γραμμές και υφές

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ με το που ανέβει λίγο ο υδράργυρος δεν μπορώ να αισθάνομαι τα υφάσματα να ακουμπάνε πάνω μου. Το καλοκαίρι οι loose γραμμές είναι ο καλύτερός σας φίλος, καθώς επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει. Προτιμήστε φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι, το λινό ή η βισκόζη και αποφύγετε όσο μπορείτε τις συνθετικές επιλογές. Ενώ, το μετάξι θα σας δώσει extra fashion points και θα διατηρήσει την άνεσή σας.

Αποχρώσεις

Φυσικά και μπορείτε να φοράτε την αγαπημένη σας χρωματική απόχρωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η αλήθεια είναι πως θα σας βολέψουν περισσότερο οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Ειδικότερα, τα ανοιχτά χρώματα και κυρίως τα λευκά έχουν την ικανότητα να αντανακλούν το φως και όχι να το απορροφούν όπως συμβαίνει με τα σκουρόχρωμα items.

Φορέματα

Μπορεί να έχετε κατατάξει τα φορέματα στο μυαλό σας για μία ιδιαίτερη περίσταση, ωστόσο τα φορέματα είναι τα items που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη στην καθημερινότητά σας την περίοδο του καλοκαιριού τόσο σε επίπεδο άνεσης, όσο και σε κομψότητα. Προτιμήστε μονόχρωμες και ανοιχτόχρωμες επιλογές με loose μανίκι. Ωστόσο, αν νιώθετε πιο άνετα με το να είστε περισσότερο καλυμμένη, προτιμήστε λαιμόκοψη χαμόγελο.

Σανδάλια

Τα δερμάτινα σανδάλια όχι μόνο θα αναβαθμίσουν το στιλ σας, αλλά θα σας προσφέρουν άνεση και θα αφήσουν το δέρμα σας να αναπνεύσει. Επίλεξέ τα με λίγο τακούνι για να μην επιβαρύνετε τη μέση σας. Μία άλλη επίσης καλή επιλογή είναι και οι αγαπημένες εσπαντρίγιες, τις οποίες δεν θα αποχωρίζεστε αυτή την εποχή.

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ δίνουν πάντα ύφος και ένταση στα στιλ μας. Statement items όπως καπέλα και oversized γυαλιά ηλίου είναι εύκολες λύσεις για να σε κρατήσουν προστατευμένη από τον ήλιο αλλά και να διαφυλάξουν την αισθητική σου. Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η πιο ηλιόλουστη χώρα του κόσμου, έχω παρατηρήσει πως οι Ελληνίδες δεν έχουν στην κουλτούρα τους τόσο πολύ το καπέλο. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, αφού δικαιωματικά μπορούμε να το χρησιμοποιούμε τις περισσότερες μέρες του χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Περιποίηση Σώματος: 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης για απαλή επιδερμίδα και στον καύσωνα

Jeans: Το ρούχο που ξεκίνησε από τον Κολόμβο και σήμερα δεν λείπει από καμία ντουλάπα


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα