1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα κι εμείς κρατήσαμε το σικάτο φόρεμά της


Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες πιο χαλαρή από ποτέ, ανανεωμένη και κομψή όπως πάντα. Η παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό της μέσα από τη συχνότητα του ΜΕGA, επιλέγοντας για την πρεμιέρα ένα σικάτο φόρεμα.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα σιέλ, μίντι φόρεμα από τους σχεδιαστές MI-RŌ,  το οποίο ήταν εφαρμοστό και κολάκευε τη σιλουέτα της, ενώ έδενε άψογα ε τα μάτια της και τη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

«Καλησπέρα σας. Τώρα τι να σας πω; Ότι δε χαίρομαι που είμαστε εδώ; Ότι δε χαίρομαι που σιγά σιγά ανοίγει για τη νέα, χειμερινή τηλεοπτική σεζόν το MEGA, και κουμπώνει τα προγράμματά του; Ότι δε χαίρομαι που ήρθε η ώρα να κουμπώσει και το δικό μας; Χαίρομαι και χαίρομαι πάρα πολύ. Αλλά να σας πω την αλήθεια πιο πολύ χαίρομαι γιατί φέτος, τρίτη χρονιά εδώ στο μεγάλο μας κανάλι, είναι η χρονιά που αισθάνθηκα ότι όλοι μας κάπως είμαστε πιο χαλαροί, σαν να μην έχουμε την αγωνία της πρεμιέρας», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της τη Δευτέρα (18/9)

Δείτε το σικάτο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

Διαβάστε επίσης

Τζένη Μελιτά: Παντρεύτηκε με τρία διαφορετικά νυφικά – Το ένα πιο ωραίο από το άλλο!

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε τον πιο στιλάτο συνδυασμό για το φθινόπωρο


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα