1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Ιωάννης Παπαζήσης: Δείτε το στόρι που δημοσίευσε “Κούκλα η..”


Ο Ιωάννης Παπαζήσης, φέτος το καλοκαίρι, βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή. Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στην Καλαμάτα, για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Κάστρου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε μια Ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Κούκλα η Καλαμάτα.. σήμερα και αύριο “Ηλέκτρα”».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μετά την επιτυχημένη του συμμετοχή στην “στΟργή” του ΣΚΑΪ, θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στον “Όρκος ΙΙ” στην ΕΡΤ1 έχοντας τον ρόλο του Ραφαήλ Αναλυτή. Το σενάριο είναι της Τίνας Καμπίτση και η σκηνοθεσία του Χρίστου Γεωργίου. Στη σειρά επίσης πρωταγωνιστούν οι: Χρήστος Λούλης, Λένα Παπαληγούρα, Θάλεια Ματίκα, Εριέττα Μανούρη, Βάνα Πεφάνη, Σωτήρης Χατζάκης κ.α.

Πριν λίγες μέρες, είχε αναρτήσει μία φωτογραφία από το χωριό του (Χρυσοκέφαλος Δράμας), γράφοντας: «Καλοκαίρι στο χωριό. τα πιο ωραία ταξίδια τα κάνεις μόνος σου..»

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα