1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Ιρλανδός πέρσοναλ τρέινερ έχασε κιλά τρώγοντας πίτσες για ένα μήνα


Για να διατηρήσουμε την υγεία μας, θα πρέπει να αποφεύγουμε το πρόχειρο φαγητό και να ασκούμαστε καθημερινά. Στην προσπάθεια για απώλεια βάρους, οι άνθρωποι συνήθως κόβουν το αγαπημένο τους φαγητό, όμως όχι ο Ryan Mercer, που ισχυρίζεται ότι έχασε βάρος αφού έτρωγε πίτσα τρεις φορές την ημέρα για 30 ημέρες συνεχόμενα.

Ο Ryan Mercer, ο οποίος εργάζεται ως personal trainer και ζει στη Βόρεια Ιρλανδία, ανέφερε πως έτρωγε 10 κομμάτια πίτσα κάθε μέρα. Άφησε όλα τα άλλα, και για 30 συνεχόμενες μέρες κατανάλωνε πίτσα μοιράζοντας τα κομμάτια στο πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό του.

«Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας για αρκετό κόσμο σε ό,τι αφορά τους στόχους φυσικής κατάστασης. Είχα σκοπό να τονίσω τη σημασία των θερμίδων που καταναλώνουμε και καίμε, αλλά και το ότι η απώλεια βάρους δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει περιορισμούς. Δεν χρειάζεται να περιορίσουμε τα αγαπημένα μας τρόφιμα για να πάρουμε αποτελέσματα που θέλουμε και ήθελα επίσης να ενθαρρύνω περισσότερους ανθρώπους να μάθουν να ετοιμάζουν το φαγητό τους», είπε ο Mercer.

Για να τονίσει το πόσο σημαντικό είναι το έλλειμμα θερμίδων στην υγεία, ο Mercer απέφυγε το ντελίβερι και επέλεξε να ετοιμάσει ο ίδιος την πίτσα του. «Έτρωγα δύο ατομικές πίτσες και μία μεγαλύτερη πίτσα τη ημέρα, που ισοδυναμούσε με περίπου 10 κομμάτια πίτσας συνολικά. Το πιο δύσκολο κομμάτι ολόκληρης της δίαιτας ήταν η προετοιμασία», πρόσθεσε.

«Η πίτσα είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά, οπότε μου άρεσε να την τρώω όλο τον μήνα, αν και πρώτα σιγούρεψα ότι θα α μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές πίτσες για να μην βαρεθώ», πρόσθεσε ο Mercer.

Τόνισε επίσης ότι το σώμα κάθε ατόμου είναι διαφορετικό και το ίδιο και οι διατροφικές του ανάγκες. Έτσι ο καθένας θα πρέπει να σχεδιάζει τη διατροφή του με βάση τις ατομικές του ανάγκες.

«Ακολούθησα μια προσεκτικά σχεδιασμένη διατροφική στρατηγική. Σχεδίασα ένα σύστημα και αυτό με οδήγησε στον στόχο μου. Η ημερήσια πρόσληψη θερμίδων ορίστηκε από 1.800 έως 2.100 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 2.700 χιλιάδες θερμίδες Σάββατο και Κυριακή, ημερήσιος στόχος πρωτεΐνης 140 γραμμάρια την ημέρα, στόχος καθημερινής μερίδας φρούτων και λαχανικών, τουλάχιστον επτά μερίδες την ημέρα», εξήγησε.

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα