1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Μηνύματα που σπάνε τον πάγο

Αν μπορούσες να περάσεις την εφηβεία και να πας κατευθείαν στα 18-19 θα το έκανες; Πιθανώς ναι. Αν μπορούσες να «πηδήξεις» το πρώτο ραντεβού και να πας απευθείας στο τρίτο θα το έκανες; Μάλλον ναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να το κάνεις. Ωστόσο μπορείς να σπάσεις τον πάγο πριν το ραντεβού με ένα σπιρτόζικο μήνυμα.

Το ειλικρινές

Έστω ότι πρόκειται να βγείτε σε 5-6 ωρίτσες. Είναι απολύτως νορμάλ να είσαι ολίγον τι αγχωμένος/η και να σε πιάνει ένα χαλαρό τρέμουλο. Ένας εύκολος τρόπος να σπάσεις τον πάγο είναι να γίνεις απολύτως ειλικρινής. Για την ακρίβεια, η ειλικρίνεια μαρτυράει αυτοπεποίθηση, έχεις το τσαγανό να πει αυτός που σκέφτεσαι, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Το πιο πιθανό είναι να νιώθει νευρικότητα και εκείνος/η.

Πάρε-δώσε

Μία μέρα πριν το ραντεβού, δεν έχεις παρά να στείλεις αυτό το μήνυμα. Μπορεί στη θέση της τηλεοπτικής σειράς να βρίσκεται ένα τραγούδι. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις τι μέρους του λόγου είναι το ραντεβού σου, αλλά και τα γούστα του, ώστε να έχεις μία ιδέα για το πού θα ήταν ωραία να πάτε.

Βάλε ημερομηνία λήξης

Από μόνη της η σκέψη αναφορικά με πότε θα τελειώσει ένα ραντεβού, μπορεί να γίνει αγχωτική. Αν τελειώσει νωρίς, σκέφτεσαι πως κάτι δεν έκανες σωστά. Αν αργήσει να τελειώσει, σκέφτεσαι ότι το ραντεβού σου ίσως και να θέλει το πρώτο φιλί. Απόκτησε τον έλεγχο με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί ο φίλος σου να μην έχει πάει καν ταξίδι, εσύ όμως έχεις μία τέλεια δικαιολογία.

Το στιλάτο

Αναμφισβήτητα είναι ένας πολύ κουλ και ωραίος τρόπος να σπάσεις τον πάγο πριν από ένα ραντεβού. Και ακομπλεξάριστος επίσης. Προσπάθησε να μη διστάσεις με σκέψεις όπως «Αν ρωτήσω κάτι τέτοιο, θα δείξω ότι παραενδιαφέρομαι;», αν φυσικά σε ενδιαφέρει να μάθεις όντως πού θα πάτε. Δηλαδή, σκέψου να σε πάει σε μεζεδοπωλείο και εσύ να φοράς κολλαριστό πουκάμισο ή σατέν κολλητό φόρεμα. Μπλιαχ.

Το δυναμικό

Είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα, αυτό το μήνυμα αποπνέει δυναμισμό και ενδιαφέρον προς τον συνομιλητή. Εμφανώς δείχνεις ότι νιώθεις άσχημα που δεν καταφέρνεις να τα πείτε μεσ’ την εβδομάδα, οπότε αντιπροτείνεις κέρασμα.

Το προειδοποιητικό

Έστω ότι είπατε να βρεθείτε για τσίπουρο ή μπυρίτσα μετά τη δουλειά. Τι κι αν έχετε κλείσει ήδη ραντεβού, η δουλειά δεν τελειώνει πάντα ακριβώς την ώρα που πρέπει. Οπότε τι κάνεις; Στέλνεις το παραπάνω μήνυμα, κανονίζεις ακριβή ώρα και σπας ελαφρώς τον πάγο λίγο πριν βρεθείτε.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα