1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος έχει αγκυλωτό σταυρό, λέει το Μέρα25


Τη νέα επίσημη εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες, κατακεραυνώνει με ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη, Μέρα25, επικρίνοντας την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Γιάννη Μπαλτάκο, αλλά και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για κανονικοποίηση ακροδεξιών συμβόλων στην ελληνική πραγματικότητα.

«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’αόρατου εχθρού» ξεκινά η ανακοίνωση με αναφορά στους στίχους του Τζίμη Πανούση, για να συμπληρώσει πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες».

«Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα